ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οργή λαού και απαίτηση για τη δικαίωση του Άρη! Ραντεβού στο Παλέ (6μ.μ.)

Ο κόσμος του Άρη βγαίνει μπροστά μετά από την παρατεταμένη διοικητική και αγωνιστική ανεπάρκεια των στελεχών του για να σώσει ό,τι σώζεται.

Οι πιθανότητες μπορεί να είναι λίγες για τη δικαίωση του συλλόγου, αλλά θα εξαντληθούν μετά από μια ένα διάστημα υποσχέσεων και φρούδων ελπίδων που εγκλώβισαν τον σύλλογο στη μεγαλύτερη δίνη που έχει γνωρίσει από την ημέρα της ίδρυσης του.

Πέρα λοιπόν από το μέτωπο της νομικής αντίδρασης, το σύνθημα του κόσμου του Άρη είναι ένα: ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΡΑ!

Κόσμος οργανωμένος και μη, είναι αποφασισμένος να φωνάξει υπέρ του δικαίου του Άρη. Ήδη το τελευταίο 48ωρο τόσο με ανακοινώσεις, όσο και με το κλείσιμο τη Εγνατίας στο ύψος της Βούλγαρη στάλθηκε ένα πρώτο μήνυμα για τη «δικαίωση του Άρη». Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν, μέχρι τέλους.

Το νέο ραντεβού είναι για σήμερα στις 6μ.μ. στο Παλέ! Εκεί όπου αναμένεται να συγκεντρωθούν οργανωμένοι και μη φίλαθλοι του Άρη για να στείλουν το δικό τους μήνυμα προς τα κέντρα αποφάσεων και να ζητήσουν τη στοιχειώδη απονομή της δικαιοσύνης.

Το θλιβερό είναι ότι ο κόσμος για μια ακόμη φορά βγαίνει στους δρόμους για να καλύψει τη διοικητική ανυπαρξία των παραγόντων του, που παρουσίαζαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, απλά για να εξυπηρετήσουν το “εγώ” τους…

Όμως αυτές τις δύσκολες ώρες δεν περισσεύει κανείς. Είναι μια ύστατη προσπάθεια με τις πιθανότητες λίγες, αλλά ας μην ξεχνάμε τόσο τη δυναμική του Άρη και του κόσμου του, όσο και την απαλλαγή του συλλόγου από ανθρώπους που τον πήγαιναν με μαθηματική ακρίβεια στα βράχια!

Άλλωστε, όπως τονίζει και ο κόσμος του Άρη: “ο πόλεμος ξεκίνησε, ξεσηκωμός μέχρι τη δικαίωση”!

To Top