ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετραμελής η νομική ομάδα, καταθέτει σήμερα την προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο!

Πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας η συνάντηση των νομικών που θα επιχειρήσουν να ανατρέψουν την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων και να δικαιώσουν τον Άρη, έστω και την ύστατη στιγμή.

Το νομικό επιτελείο αποτελούν ο Χρήστος Γρόλλιος, ο νομικός εκπρόσωπος της «ομάδας Αρβανιτίδη», Νίκος Κυρκούδης, το μέλος της νομικής υπηρεσίας της ΚΑΕ Άρης, Σπύρος Χριστοφορίδης, αλλά και ο Γιώργος Φλώκας. Οι τέσσερις νομικοί έθεσαν επί τάπητος τα μέχρι στιγμής δεδομένα και δρομολογούν από σήμερα τις όποιες εξελίξεις, ώστε να έχουν μία πιο ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης και των ελπίδων που έχει αυτή τη στιγμή ο Άρης για ολική ανατροπή και δικαίωση.

Αποφασίστηκε να κατατεθεί σήμερα η προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ώστε να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να μην χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος, αλλά και ερώτημα στην ΕΠΟ προκειμένου να αποστείλει το έγγραφο αναφορικά με την απόφαση για τον τροποποιημένο ΚΑΠ και το πότε αυτός έχει εφαρμογή.

Ως γνωστόν, μέσω του Διαιτητικού Δικαστηρίου δίνεται η δυνατότητα ερμηνείας των κανονισμών και έμμεσης δικαίωσης. Εφόσον, η συγκεκριμένη αρμόδια αρχή θεωρήσει αβάσιμη την απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν την ευκαιρία να ζητήσουν αναψηλάφηση της καταδικαστικής απόφασης και εκ νέου εκδίκασης της υπόθεσης από την συγκεκριμένη επιτροπή.

 

To Top