Οργίασαν οι φήμες για Κόκε, βούιξε το γήπεδο, κρίσιμη μέρα αύριο

Στο περιθώριο του αγώνα του Κλεάνθης Βικελίδης, ένα από τα θέματα συζήτησης στα στόματα των λίγων, είναι αλήθεια, σε σχέση με τη σημασία του αγώνα, φιλάθλων του Άρη, ήταν αυτό του Σέρχιο Κόκε. Τα ερωτήματα των περισσότερων ήταν: «Επιστρέφει ο Κόκε; Συμφώνησε; Έρχεται; Πότε;». Την ίδια ώρα, η φημολογία ότι «ο Κόκε είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη και δεν αποκλείεται να βρίσκεται και στο γήπεδο» οργίασε!

Σε κάθε περίπτωση τη Δευτέρα αναμένεται να τελειώσει οριστικά η επιστροφή του Σέρχιο Κόκε στον Άρη. Ήδη σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα υπάρχει μια πρώτη συμφωνία για την επιστροφή του Ισπανού επιθετικού στους κίτρινους, επίσημα αυτό δεν διαψεύστηκε από τον Άρη και το θέμα είναι ανοιχτό, μια και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν δυο προϋποθέσεις που πρέπει να ικανοποιηθούν πρώτα.

Η πρώτη είναι ότι ο Κόκε περιμένει να λυθεί και επίσημα η συνεργασία του με την Ράγιο Βαγιεκάνο και η δεύτερη να βρεθεί κοινή φόρμουλα στο οικονομικό ώστε να υπογράψει στους κίτρινους.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει επιβεβαιωθεί από τη διοίκηση του Άρη, η συμφωνία με τον Ισπανό επιθετικό, αλλά ούτε η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, για τις τελικές επαφές των δυο πλευρών.

To Top