Επέστρεψε ο Πρίττας από την… «εξορία» με αποθέωση (video)

Το είχαμε πει από την πρώτη στιγμή, πριν από δύο μήνες… Ο Σάκης Πρίττας είναι μαθημένος στα δύσκολα και συνήθως βγαίνει νικητής, στις εκάστοτε μάχες που δίνει, κάτω πάντα υπό αντίξοες συνθήκες. Ο 32χρονος μέσος, με την άφιξη του Μίχαλ Πρόμπιερζ στη Θεσσαλονίκη τέθηκε στο περιθώριο.

Η απορία η δική του και όλων ήταν μια: πώς από αρχηγός, βασικός και πολύτιμος, έγινε αχρείαστος; Ο έμπειρος χαφ βρέθηκε στην… «εξορία», προπονούταν μόνος του σε πολλές περιπτώσεις, έφτασε μισό βήμα από την αποχώρησή του, όμως εντέλει, σήμερα ξανά έβαλε την κιτρινόμαυρη μπλούζα του και ξαναέπαιξε μέσα σε αποθέωση, στο γήπεδο που αγαπήθηκε κι εκτόξευσε τις ποδοσφαιρικές του μετοχές.

Πριν από το παιχνίδι ο Πρίττας κατευθύνθηκε στον πάγκο του Άρη και αποθεώθηκε από τον κόσμο, «επιστρέφοντας» και ο ίδιος χειροκροτώντας με τα χέρια ψηλά τον κόσμο!

Υπήρχε, φυσικά και συνέχεια… Στο 84ο λεπτό ο Πρίττας σηκώθηκε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο, για να αντικαταστήσει, τον άλλο… παροπλισμένο Μανώλη Παπαστεριανό (εξαιρετικός σήμερα), με την κερκίδα να χειροκροτεί παρατεταμένα αμφότερους,  γνωρίζοντας το πόσο έλειψαν από την ομάδα, αλλά παράλληλα αναγνωρίζοντας και το ηχηρότατο «ΠΑΡΩΝ» που φώναξαν και οι δύο, τώρα που ο Άρης τους χρειάζεται όσο ποτέ. Στα δύσκολα, όπου όπως και ο Γιάννης Μιχαλήτσος είπε στη συνέντευξη Τύπου «κανείς δεν περισσεύει».
 
Δείτε την αποθέωση του Πρίττα στην αλλαγή με τον Παπαστεριανό:
{youtube}M3O_ow_3wkA|640|360|1{/youtube}

To Top