Σκόρερ ο Πολιανίδης με την Εθνική Νέων

«Κίτρινο» χρώμα είχε η σημερινή νίκη της Εθνικής Νέων (U-18) με 4-0 επί της Λετονίας για τις θέσεις 9-12 στο διεθνές φιλικό τουρνουά «Βαλεντίν Γκρανάτκιν», καθώς ο Βασίλης Πολιανίδης πέτυχε το τέταρτο τέρμα της ελληνικής ομάδας.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής της Κ-20, που αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του παιχνιδιού, κατάφερε, στην τρίτη του συμμετοχή με το εθνόσημο, να χριστεί σκόρερ σημειώνοντας στο 90′ το 4-0 με εκπληκτικό σουτ στο «Γ».

Στον αντίποδα, ο άλλος εκπρόσωπος του Άρη στη διοργάνωση που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, Πάρης Παλιάτσιος, δεν αγωνίστηκε εξαιτίας του τραυματισμού που υπέστη στον αστράγαλο στο χθεσινό αγώνα κόντρα στην Ιταλία (0-0).

Η Εθνική, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, απέσπασε την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση κι έτσι την Τρίτη (στις 15.30 ώρα Ελλάδος στο γήπεδο της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης) θα διεκδικήσει την 9η θέση στο τουρνουά με αντίπαλο το νικητή του ζεύγους Λιθουανία-Αζερμπαϊτζάν.

Σκόρερ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χρίστηκαν οι Δώνης (55′), Σπανός (57′), Μουζακίτης (72′) και Πολιανίδης (90′). Μάλιστα οι Έλληνες διεθνείς έχασαν τεράστια ευκαιρία για να προηγηθούν όταν στο 10΄ ο Γιαννιτσάνης αστόχησε σε χτύπημα πέναλτι.

ΕΛΛΑΔΑ: Κοντοπίδης, Πολιανίδης, Χουχούμης (65′ Παπουτσογιαννόπουλος), Γούτας, Βοσνακίδης, Σιώπης (65′ Ιωαννίδης), Παναγιωτούδης (75′ Καντούτσης), Μουζακίτης, Δώνης, Γιαννιστάνης (72′ Σούκιας), Σπανός (72′ Παπαδημητρίου).

To Top