Οριστικά διαλύεται η Καλαμαριά, άκυρη η νίκη επί του Άρη

Η τελευταία πράξη στο δράμα της ομάδας βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμαριάς παίχθηκε απόψε. Στην έκτακτη συνεδρίαση της διοίκησης, παρουσία του προπονητή και του αρχηγού της ομάδας, αποφασίστηκε να μην ταξιδέψει η αποστολή για το μεθαυριανό εκτός έδρας ματς με την ΕΑ Πατρών, γεγονός που σηματοδοτεί την οριστική διάλυση του τμήματος…

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή του Απόλλωνα είχε ήδη κοινοποιήσει στην ΕΣΑΠ την απόφασή της να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών και η ύστατη προσπάθεια για να αλλάξουν τα δεδομένα δεν οδήγησε πουθενά.

Το ενδιαφέρον του επιχειρηματία Νίκου Μπογονικολού δεν κρίθηκε βάσιμο και έτσι οι διοικούντες αποδέχθηκαν το μοιραίο: Παρουσία του προπονητή Χρήστου Πάτρα και του αρχηγού Θόδωρου Παπαδημητρίου, αποφασίστηκε να μην μεταβεί η ομάδα στην Πάτρα, αλλά αντίθετα να αποδεσμευτούν άμεσα όλοι οι εναπομείναντες παίκτες. Ήδη την αρχή είχαν κάνει οι ξένοι βολεϊμπολίστες, καθώς και ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας, ο οποίος νωρίτερα σήμερα συμφώνησε με τον Άρη.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, η Α1 ανδρών αναμένεται να συνεχιστεί με 11 ομάδες και όλοι οι αγώνες που έδωσε ο ουραγός Απόλλων Καλαμαριάς θα ακυρωθούν, βάσει της προκήρυξης του πρωταθλήματος. Αυτό πρακτικά ευνοεί τον Άρη και τον Παναθηναϊκό, τις μοναδικές ομάδες που είχαν απώλειες (είχαν χάσει 3 και 1 βαθμό, αντίστοιχα) κόντρα στους Καλαμαριώτες.

To Top