Πουέμπλα καλεί Κόκε!

Η μεξικανική Πουέμπλα ήθελε τον Νέρι Καστίγιο, δοκίμασε τον Έντι Τζόνσον, αλλά φαίνεται να καταλήγει σ’ έναν άλλον πρώην επιθετικό του Άρη. Αυτός είναι ο Σέρχιο Κόκε, τον οποίο είναι πολύ πιθανό να αποκτήσει στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου!

Μετά το ενδιαφέρον για απόκτηση του Καστίγιο, που δεν κατέληξε κάπου, η Πουέμπλα συμφώνησε πριν από τα Χριστούγεννα με τον Τζόνσον, ο οποίος είχε περάσει πρόπερσι από τους «κίτρινους», στο δεύτερο μισό της σεζόν 2009-10. Ωστόσο, ο 27χρονος Αμερικανός δεν ικανοποίησε τους Μεξικανούς και αποτέλεσε παρελθόν μέσα σε ελάχιστες μέρες.

Σύμφωνα με την έγκυρη ιστοσελίδα goal.com, ο Τζόνσον δεν βρισκόταν στην επιθυμητή φυσική κατάσταση και ο προπονητής Χουάν Κάρλος Οσόριο αποφάσισε ότι… δεν του κάνει, έπειτα από προπονήσεις μιάμισης ημέρας! Η επίσημη δικαιολογία του συλλόγου, πάντως, ανέφερε ότι δεν επιτεύχθηκε συμφωνία με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή για την ολοκλήρωση της μετακίνησης.

Η εξέλιξη αυτή απελευθερώνει μία θέση ξένου στην Πουέμπλα, την οποία σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα είναι πολύ πιθανό να καταλάβει ο πρώην συμπαίκτης του Αμερικανού φορ, Σέρχιο Κόκε! Ο τέως αρχηγός των «κίτρινων» βρίσκεται σε διαδικασία αποδέσμευσης από τη Ράγιο Βαγιεκάνο και είναι σε συζητήσεις με τους Μεξικανούς, με κυριότερο αντίπαλο… τον χρόνο: Η μεταγραφική περίοδος στο Μεξικό εκπνέει το βράδυ της 3ης Ιανουαρίου, δηλαδή σε κάτι παραπάνω από 24 ώρες, αφού το πρωτάθλημα Κλαουσούρα πρόκειται να ξεκινήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Στην πρεμιέρα, η Πουέμπλα θα υποδεχθεί την Άτλας, την Κυριακή 08/01.

Ενδιαφέρον για τον Κόκε, βάσει ισπανικών ρεπορτάζ, υπάρχει και από την Κύπρο και συγκεκριμένα από τον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο προτεραιότητα για τον παίκτη μοιάζει να αποτελεί το Μεξικό, τουλάχιστον μέχρι εξάντλησης των χρονικών περιθωρίων.

To Top