ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οριστικά εκτός αποστολής της ΑΪΚ και σήμερα ο Σούντγκρεν (photo) – Έρχεται αύριο στη Θεσσαλονίκη

Οριστικά εκτός αποστολής της ΑΪΚ Στοκχόλμης για τον σημερινό αγώνα (17.00) κόντρα στην Έλφσμποργκ έμεινε και σήμερα ο Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η ΑΪΚ αντιμετωπίζει σήμερα την Έλφσμποργκ για την 15η αγωνιστική του σουηδικού πρωταθλήματος, με τον Σούντγκρεν να απουσιάζει από τη 18άδα που ανακοινώθηκε από το τεχνικό τιμ της ομάδας, όπως φαίνεται και στην σχετική παρακάτω φωτογραφία. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στον ευρωπαϊκό αγώνα κόντρα στην αρμένικη Αραράτ.

Ο 28χρονος Σουηδός μπακ, που είχε ανακοινώσει το «αντίο» του στην ΑΪΚ την περασμένη Τετάρτη, αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Άρη και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη.

Άγνωστο παραμένει το αν ο Σούντγκρεν θα δώσει το «παρών» στον σημερινό εντός έδρας αγώνα της πρώην πλέον ομάδας του, αυτή τη φορά για να παρακολουθήσει το παιχνίδι και όχι για να αγωνιστεί. Υπενθυμίζεται πως Σούντγκρεν και ΑΪΚ δεν χώρισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού η σουηδική ομάδα επέλεξε να… επιτεθεί ανεξήγητα στον παίκτη της για τη μη συμμετοχή του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

To Top