Οριστικά εκτός ο Νάνα, προβληματισμένος ο Φλεβαράκης

Ο Ηλυσιακός δεν θα έχει οριστικά τον Χάρντινγκ Νάνα στον αυριανό αγώνα με τον Άρη και κατά πάσα πιθανότητα ούτε τον Ντι Τζέι Τόμπσον. Αν τελικώς ισχύουν αυτά τα προβλήματα, τότε ο Άρης αποκτά σαφές προβάδισμα για τη νίκη!

Ο Κώστας Φλεβαράκης τόνισε σε δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ πως “δυστυχώς η απουσία του Νάνα και η κατάσταση του Τόμπσον δεν μας επιτρέπουν να παραταχθούμε όπως θα θέλαμε στο παιχνίδι με τον Άρη. Έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε άνοδο και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι με την Καβάλα. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερο μπάσκετ, αξιοποιώντας κάθε φάση” και πρόσθεσε: “Περιμένω από τα παιδιά που θα μπουν στο γήπεδο να τα δώσουν όλα και ελπίζω ότι ο κόσμος θα μας βοηθήσει, παρά τις δυσκολίες της μέρας και της ώρας”.

Ο Γιώργος Αποστολίδης υποστήριξε πως “ο Άρης είναι πάντα ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Εμείς δυστυχώς αντιμετωπίζουμε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, όμως θέλουμε πολύ να επιστρέψουμε στις νίκες και θα κάνουμε το αδύνατον-δυνατόν για να τα καταφέρουμε”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top