Σε απολογία για συνθήματα κατά του Κάκου!

Μόλις τρεις ΠΑΕ (θεωρείται αρνητικό… ρεκόρ από το ξεκίνημα της χρονιάς) κλήθηκαν σε απολογία για την 23η αγωνιστική. Ανάμεσα σε αυτές ο Άρης. Ο λόγος; Τα συνθήματα που ακούστηκαν σε βάρος του Τάσου Κάκου και τα έγραψε στο φύλλο αγώνα με την ΑΕΚ, ο Κερκυραίος διαιτητής.

Συγκεκριμένα στο σκαμνί της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής θα κάτσουν οι ΟΦΗ, Άρης και Πανιώνιος. Μέχρι τώρα σε κάθε αγωνιστική καλούνταν σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας τουλάχιστον όλοι οι γηπεδούχοι, ενώ ο αριθμός πολλές φορές ήταν και διψήφιος.

Τώρα μόλις δυο γηπεδούχοι συν τον Άρη. Καλούνται ακόμη ο ΟΦΗ λόγω των επεισοδίων στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Γεντί Κουλέ. Ο Πανιώνιος για τα επεισόδια στο ματς με τον Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη. Όσο για τον Άρη, η κλήση γίνεται για υβριστικά συνθήματα σε βάρος του Κερκυραίου διαιτητή, βάσει του κατηγορητηρίου. Η προβλεπόμενη ποινή είναι 5-10.000 ευρώ…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας έχει ως εξής: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 08/03/2012 και ώρα 13:00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 23η Αγωνιστική. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Άρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Άρης-ΠΑΕ ΑΕΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 ,14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ».

 Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top