Οριστικά χωρίς Ρομέου ο Πανθρακικός, 20 παίκτες πήρε στην αποστολή ο Μάντζιος

Με μια προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη. Εκτός ο Ρομέου, επιστρέφουν Μερίνο και Μακρυδημήτρης.

Στην τελευταία προπόνηση ο προπονητής της ομάδας, Άκης Μάντζιος, έδωσε βάρος σε ασκήσεις στην άμυνα και στην επίθεση ενώ στα τελευταία λεπτά έγιναν ασκήσεις σε στημένες φάσεις με διάφορες κομπίνες.

Η αποστολή που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές περιλαμβάνει και τους Διονύση Μακρυδημήτρη και Κάρλος Μερίνο που μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πανθρακικού.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας αμυντικός αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην εκτός έδρας ήττα από την Ξάνθη την 2η αγωνιστική ενώ Κάρλος Μερίνο στο φιλικό παιχνίδι με την Ξάνθη που είχε διεξαχθεί στις 11 Οκτωβρίου. Ο Ισπανός μέσος μετράει 28 λεπτά συμμετοχής απέναντι στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Σέρεμετ, Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Τζάνης, Κάσες, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Ιγκόρ, Μίκουλιτς, Τριανταφύλλου, Πόποβιτς, Ζεκίνια, Χασομέρης, Μερίνο, Ζοσέ και Μακρυδημήτρης.

To Top