ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οριστικές αποφάσεις για την “επόμενη μέρα” του Άρη την ερχόμενη Τρίτη μετά την τηλεδιάσκεψη

Με τους δείκτες της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα να έχουν πέσει αισθητά τις τελευταίες μέρες, όλα δείχνουν… σέντρα στις αρχές του Ιουνίου κάτι που θα αποφασιστεί λογικά οριστικά την Τρίτη.

Όσον αφορά τον Άρη, οι ιθύνοντες της ομάδας περιμένουν τις αποφάσεις της λίγκας προκειμένου να οργανώσουν την “επόμενη μέρα” του συλλόγου.

Εφόσον αποφασιστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος τότε θα καθοριστεί το πλάνο επανόδου στις προπονήσεις και έπειτα στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, ιδιαίτερη σημασία έχει αυτή η απόφαση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς είναι πολλά τα ανοιχτά ζητήματα στους “κιτρινόμαυρους”.

Αν και το μεταγραφικό ban παραμένει και είναι υψίστης σημασίας, προσπάθειες για την άρση του γίνονται, αλλά μέχρι να το επιτύχουν αυτό οι ιθύνοντες του Άρη προχωρούν στις απαραίτητες επαφές για να είναι έτοιμοι και να μην χαθεί σημαντικός χρόνος.

Καθαρά σε ότι αφορά την ομάδα, το πρώτο ζήτημα που πρέπει να διευθετηθεί είναι αυτό του προπονητή με τον Μίχαελ Ένινγκ να είναι ακόμα στον… αέρα, παρότι έχει συμφωνήσει προφορικά εδώ και καιρό, χωρίς όμως να έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Άρη.

Από εκεί και πέρα ακολουθούν οι ανανεώσεις αλλά και οι μεταγραφές που πρέπει να γίνουν. Για να δρομολογηθούν όμως αυτά τα ζητήματα, θα πρέπει να καθοριστεί το μπάτζετ, να έχει χρήματα για προκαταβολές ο Αγγελος Χαριστέας και φυσικά το πιο σημαντικό απ΄όλα, να λυθεί το θέμα με το μεταγραφικό ban.

To Top