Οριστικές εξελίξεις για Χάνλαν, έτοιμος να συνεχίσει στη Βαλένθια – Αποζημίωση των Ισπανών σε Άρη

Πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην ισπανική Βαλένθια βρίσκεται ο Ολιβιέρ Χάνλαν, μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Από τη μεταγραφή θα επωφεληθεί και ο Άρης, καθώς ο ισπανικός σύλλογος θα πληρώσει ένα χρηματικό ποσό τους κίτρινους. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χάνλαν αποφάσισε πως δεν μπορεί να πει “όχι” στην προοπτική να αγωνιστεί στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Μπορεί στη διάρκεια της σεζόν να απέρριψε προτάσεις από άλλες ομάδες Ευρώπης (Γαλλία, Ιταλία και όχι μόνο), ωστόσο η πρόταση της Βαλένθια ήταν άκρως δελεαστική για τον ίδιο και παράλληλα κάνει την απόφαση πιο εύκολη από το γεγονός πως οι Ανδαλουσιανοί θα πληρώσουν και τον Άρη.

Στόχος του είναι να αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα, προς αυτήν την κατεύθυνση μάλιστα στο προηγούμενο διάστημα προχώρησε στην τακτοποίηση των γραφειοκρατικών διαδικασιών για την έκδοση διαβατηρίου Κοτονού.

Η αλήθεια είναι ότι ευκαιρίες σαν αυτή που παρουσιάστηκε στον Χάνλαν δεν τις συναντά κάθε μέρα ένας αθλητής. Ο Καναδός διεθνής συμφώνησε να αποχωρήσει από τον Άρη και να πάει στην ισπανική ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν αντικαθιστώντας τον τραυματία Σλοβένο γκαρντ Κλεμέν Πρέπελιτς.

Λογικά σήμερα θα “τρέξουν” οι εξελίξεις, με τον Χάνλαν να είναι έτοιμος να αποχωρήσει.

To Top