ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ΠΑΕ Άρης ετοιμάζει κι άλλες ενέργειες στη μνήμη του Άλκη

Το Κλεάνθης Βικελίδης έχει από την περασμένη Κυριακή τη θύρα Άλκης Καμπανός, η οποία μέχρι τώρα ήταν η λεγόμενη θύρα των επισήμων. Ήταν στο πλαίσιο μιας από τις ενέργειες και πράξεις που θέλει να κάνει η ΠΑΕ Άρης για να τιμήσει την μνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου, που έφυγε από τη ζωή την 1η Φεβρουαρίου.

Οι κιτρινόμαυροι δεν θα μείνουν μόνο σε αυτή την πράξη. Όπως είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Βαγγέλης Παντζαρτζίδης λίγο μετά την ονοματοδοσία της θύρας: “Άλλαξε η κεντρική είσοδος του γηπέδου σε θύρα Άλκης Καμπανός. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον Άλκη σαν ΠΑΕ, για να τιμήσουμε την μνήμη του παιδιού. Θα προχωρήσουμε και σε άλλες πράξεις για την μνήμη του Άλκη”, χωρίς προς το παρόν να γίνει κάτι περισσότερο γνωστό.

Την ίδια ώρα, η Δομή “Εις το όνομα του Άλκη” ήδη μέσα από το σάιτ της (www.inthenameofalkis.com), προτείνει τον κόσμο να επιλέξουν δράσεις και πρωτοβουλίες…

Πιο αναλυτικά:

“Επικοινωνία με δημοφιλείς ομάδες σε social media που προάγουν υγιές φίλαθλο πνεύμα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για συνεργασίες και προώθηση των ενεργειών της δομής.

Διεξαγωγή καλλιτεχνικών βραδιών με σινεμά, τέχνη σχετική με αθλητισμό, φίλαθλο πνεύμα και καλώς εννοούμενο οπαδισμό

Δημιουργία φυλλαδίων που θα μοιραστούν αρχικά σε σχολεία – παρουσιάσεις για φίλαθλο και υγιές πνεύμα αντίστοιχα σε σχολεία και πανεπιστήμια και ασκήσεις διαδραστικές.

Διοργάνωση φιλικών αγώνων, φιλανθρωπικών, βετεράνων, πρώτων ομάδων, εξωτερικού

Ενέργειες για Παγκόσμια Μέρα Φιλάθλου/Οπαδού για 1 Φεβρουαρίου κάθε χρόνο με εκδηλώσεις δια ζώσης και Online

Προσπάθειες επικοινωνίας και σύνδεσης διαφορετικών ΠΑΕ και συνδέσμων

Δημιουργία Mobile Applications που θα προάγουν το φίλαθλο πνεύμα

Ενεργοποίηση αναγνωρίσιμων προσωπικοτήτων με ενσυναίσθηση, που θα συστρατευθούν μαζί μας εξυπηρετώντας τους σκοπούς της Δομής

Τιμώντας αυτούς που επιδεικνύουν ιδιαίτερη ευαισθησία σε φαινόμενα οπαδικής βίας και συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων της Δομής”.

To Top