ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πάρτε μια απόφαση επιτέλους για τον τελικό κυπέλλου! Η αστυνομία στέλνει σήμερα την έκθεσή της για το κλειστό της Λάρισας

Οριστική εξέλιξη στο θέμα του τελικού κυπέλλου και του γηπέδου διεξαγωγής του θα υπάρξει κατά 99% στην διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Η αστυνομία της Λάρισας σύμφωνα με πληροφορίες από την θεσσαλική πόλη θα καταθέσει σήμερα την έκθεσή της στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και θα αναφέρει ως παρατηρήσεις την έλλειψη τουρνικέ και την ανάγκη να υπάρχουν ζώνες ασφαλείας στις κερκίδες, κάτι σημαίνει ότι θα πρέπει να εκδοθούν 2.000-2.500 εισιτήρια.

Η φημολογία περί προβλήματος λόγω του μπλόκου των αγροτών δεν ευσταθεί, άλλωστε αυτό υπογράμμισε και ο πρόεδρος του ΕΑΚ Λάρισας, Γιώργος Κωσταρόπουλος και αυτό αναφέρουν και οι πηγές από την Λάρισα.

Βέβαια, επειδή στην Ελλάδα ζούμε και μπορεί η μέρα να ανατείλει από την… δύση, καλό είναι να περιμένει όλος ο κόσμος και φυσικά ο Άρης τις οριστικές εξελίξεις.

Πάντως θέμα μη καταλληλότητας του γηπέδου δεν υφίσταται, αυτό άλλωστε έδειξε και η αυτοψία προχθές και αυτό αναμένεται να επιβεβαιωθεί από την αστυνομία. Από εκεί και πέρα, θα είναι το μπαλάκι στην ομοσπονδία…

To Top