ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ώρα… Θεσσαλονίκης για τον Γκόρντον!

Ο Τζαμόν Γκόρντον φτάνει σήμερα το βράδυ στην Θεσσαλονίκη από το Τζάκσονβιλ της Φλόριντα και από αύριο θα τεθεί στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη. 

Εννοείται ότι θα είναι στην αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο στην Πυλαία, όπως εννοείται ότι δεν είναι 100% έτοιμος, καθώς παρότι είναι υγιής δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό, αφού έχει να παίξει επίσημο αγώνα από τα τέλη του περασμένου Μάη. Σε κάθε περίπτωση ο Δημήτρης Πρίφτης θέλει τον παίκτη στην αποστολή, ποντάροντας στην προσωπικότητά του και την εμπειρία του παρά την ανετοιμότητά του.

Η ομάδα συνέχισε χθες το πρόγραμμά της για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ χωρίς προβλήματα. Όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεσή του και πλέον μεγάλο ενδιαφέρον για έχουν οι προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής, με τον Γκόρντον να συμμετέχει σε αυτές.

Το θετικό είναι ότι ο Αμερικανός θα μπει σε ένα περιβάλλον με αρκετούς γνωστούς, καθώς υπήρξε συμπαίκτης στην Εφές Αναντολού με τον Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς, γνωρίζει τους Γουίλ Κάμινγκς και Τζάστιν Τζάκσον λόγω κοινής καταγωγής (Τζάκσονβιλ), ενώ ξέρει πολύ καλά και τον Μάικλ Τζένκινς από την κοινή θητεία τους στο τουρκικό πρωτάθλημα.

To Top