Ορφανίδης: “Μιλάμε με έργα”

Ο Τάσος Ορφανίδης είναι από τα καινούρια μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, εκλέχτηκε στις φετινές εκλογές και μίλησε πριν από λίγη ώρα στον “Libero FM” ζητώντας και αυτός την στήριξη του κόσμου από εδώ και πέρα.

Ο κ. Ορφανίδης υπογράμμισε αρχικά πως “τόσο τα νέα μέλη της διοίκησης όσο και τα παλαιότερα είχαμε πει ότι ήρθαμε για να βοηθήσουμε τον Άρη να ορθοποδήσει και πραγματικά κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα και τον σύλλογο. Ως διοίκηση έχουμε μάθει να μιλάμε με τα έργα μας και όχι με λόγια μόνο, Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια και καταφέραμε να πείσουμε αυτούς τους παίκτες να έρθουν στον Άρη, δεν ήταν εύκολο γιατί όλες οι ομάδες τους ήθελαν. Μπορέσαμε όμως συζητώντας μαζί τους, με τον καθένα ξεχωριστά, να έρθουν στον Άρη και να βοηθήσουν στην προσπάθεια που γίνεται για κάτι πολύ καλό”.

Για τις τέσσερις τελευταίες μεταγραφές του Άρη είπε ότι “οτιδήποτε αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας γίνεται σε συνεργασία και με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή. Στόχος όλων είναι φυσικά να δυναμώσουμε όσο πιο πολύ γίνεται την ομάδα για να πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί. Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης όλων στον Άρη και είχαμε πει ότι αν χρειαστεί θα κάνουμε και το κάτι παραπάνω για την ομάδα. Τους παίκτες που ήρθαν τους θέλαμε εξ αρχής εκτός από την περίπτωση του Γιακούποβιτς, που προέκυψε μετά το πρόβλημα τραυματισμού του Σηφάκη. Η δυναμική του Άρη είναι πολύ μεγάλη και καταφέραμε να πείσουμε τους παίκτες να έρθουν στην ομάδα. Ως διοίκηση απαντάμε σε όλους με τις πράξεις μας και πιστεύω ότι στην συνέχεια θα δικαιωθούμε για τις επιλογές μας. Δεν βγαίνουμε κάθε μέρα στα μέσα για να μιλάμε ή να σχολιάσουμε κάθε κακόβουλη άποψη που εκφράζεται από τα μικρόφωνα στα ραδιόφωνα. Αν χρειαστεί όμως θα φροντίσουμε ώστε κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του”.

Λογικό είναι ως μέλος της διοίκησης να ζητήσει την στήριξη του κόσμου σε μια πολύ δύσκολη εποχή, όχι μόνο σε αθλητικό – επαγγελματικό επίπεδο, αλλά σε όλη τη χώρα: “Όλοι εμείς στην διοίκηση και ο κόσμος του Άρη ξέρει την τεράστια δυναμική της ομάδας και ζητάμε την στήριξη όλων στην προσπάθεια που γίνεται. Δεν ήμασταν πλήρως ικανοποιημένοι από την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας αλλά φυσικά ξέρουμε ότι και η συγκυρία είναι εξαιρετικά δύσκολη αυτή την στιγμή. Περιμένουμε πάντως στην συνέχεια και μετά από αυτές τις κινήσεις που κάναμε τώρα, να έρθει ο κόσμος μαζικά στο γήπεδο, να γεμίσει της κερκίδες και να στηρίξει την διοίκηση και την ομάδα με έμπρακτο τρόπο”.

To Top