Οσμάν, αλλά όχι μόνο αυτός, για το κέντρο…

Ο Αμπντούλ Οσμάν είναι η βασική επιλογή του Μάκη Κατσαβάκη για τον χώρο του κέντρου, όμως δεν είναι η μόνη. Οι κίτρινοι παράλληλα με την περίπτωση του Γκανέζου αμυντικού μέσου εξετάζουν και κάποιες ακόμα επιλογές και μέσα στις επόμενες 48 ώρες είναι πιθανό να καταλήξουν σε συμφωνία.

Η περίπτωση του Οσμάν προκρίθηκε γιατί ο παίκτης συνδυάζει ποιότητα και απαιτήσεις και η αναλογία αυτή σύμφωνα με τον Μάκη Κατσαβάκη και τους διοικούντες θα βγει σε κέρδος για τον Άρη.

Δεν μένουν όμως “κολλημένοι” στον Γκανέζο με αγγλικό διαβατήριο πρώην παίκτη της Κέρκυρας. Ερευνούν την ευρωπαϊκή αγορά, αναζητώντας την καλύτερη δυνατή λύση για την συγκεκριμένη θέση, που κατά πολλούς είναι ίσως και πιο σημαντική τόσο από του κεντρικού αμυντικού, οσό και από του επιθετικού.

Οι κίτρινοι θέλουν να κάνουν την πιο κατάλληλη επιλογή βάσει των χρημάτων που διαθέτουν και δεν πρόκειται να πουν εύκολα “ναι” σε κάποιον παίκτη, αν πρώτα δεν τσεκάρουν ότι όντως μπορεί να προσφέρει και να κάνει τη διαφορά σε μια ομάδα που θα έχει πολλούς νεαρούς παίκτες.

 

To Top