“Τρέχουν” για χορηγούς, κοντά στις πρώτες συμφωνίες!

Σε αγώνα δρόμου για την συγκέντρωση χρημάτων που θα λύσει σε πρώτη φάση τα χέρια της διοίκησης για την κάλυψη άμεσων αναγκών έχει επιδοθεί η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Άρης.

Είναι γνωστό πως η οικονομική κατάσταση της ομάδας βρίσκεται σε οριακό σημείο. Παράλληλα, κορυφώνονται οι προσπάθειες που καταβάλλονται για την εξοικονόμηση πόρων μια και ο χρόνος πιέζει και δημιουργεί επιπρόσθετη ευθύνη στους ανθρώπους που έχουν αναλάβει να βάλουν τα πράγματα σε μια σειρά!

Την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η πρωτοβουλία της Κοινωνίας Μελών Άρη για εξοικονόμηση χρημάτων με την συνδρομή των επιφανών παραγόντων, αλλά και της ευρείας μάζας των φιλάθλων της ομάδας που αποτελούν και τον κύριο «αιμοδότη» μέσω των διαρκείας και της εμπορικής χρήσης.

Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχουν ευχάριστα μηνύματα από τις καθημερινές επαφές που κάνει η διοίκηση σε επίπεδο χορηγιών. Σε αυτό το κομμάτι έχουν ρίξει ιδιαίτερο βάρος οι παράγοντες του Άρη καθώς γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι αν στεφτεί με επιτυχία η συγκεκριμένη προσπάθεια, τότε αλλάζουν οι συσχετισμοί, αλλά και η ψυχολογία όσων έχουν επιδοθεί στο σαφάρι αναζήτησης πόρων.

Μάλιστα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και με βάση πάντα την διάθεση που έχουν επιδείξει διάφορες εταιρίες, η ΠΑΕ θα είναι σε θέση την ερχόμενη βδομάδα να δημοσιοποιήσει τις πρώτες συμφωνίες που θα αποτελέσουν μια πρώτη ανάσα στο οικονομικό.

Εκτός των άλλων, στην Αλκμήνης γνωρίσουν πώς οι συμφωνίες χορηγιών είναι εξαιρετικά σημαντικές για να ορθοποδήσει ο σύλλογος αυτή τη δύσκολη απ’ όλες τις πλευρές περίοδο και συγχρόνως θα τονώσουν την ψυχολογία απάντων κόντρα στα προβλήματα που ταλανίσουν την εταιρεία.

 

To Top