Ουζουνίδης: Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεν σκοράραμε (video)

Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας μέσα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” έμεινε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τονίζοντας πάντως πως η ομάδα του θα μπορούσε να φύγει και με τη νίκη. Ο τεχνικός της Ξάνθης στάθηκε κυρίως στην καλή αγωνιστική συμπεριφορά που έδειξαν οι παίκτες του απέναντι στον Άρη.

Ο Ουζουνίδης τόνισε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου πως “αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά του αγώνα που ο Άρης θα μπορούσε να σκοράρει με τον Καπετάνο, από εκεί και ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε”.

Ο τεχνικός της Ξάνθης πρόσθεσε πως “δεν μπορώ να έχω παράπονα από τους παίκτες μου για τη μαχητικότητα που έδειξαν και το ποδόσφαιρο που έπαιξαν, αλλά όταν μας δίνεται η ευκαιρία να κερδίσουμε ένα παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, θα πρέπει να το κάνουμε. Όταν έχουμε όλες τις συγκυρίες υπέρ μας και ήταν υπέρ μας, θα έπρεπε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας. Δυστυχώς έχουμε μόνο τέσσερις βαθμούς, αν και η απόδοσή μας σε αυτά τα παιχνίδια ήταν για περισσότερους βαθμούς. Η ουσία όμως είναι οι βαθμοί και αυτούς κρατάμε”.

Συνέχισε υπογραμμίζοντας πως “πρέπει τώρα στη διακοπή να κρατήσουμε τον καλό αγωνιστικό ρυθμό που έχουμε στο ξεκίνημα και να δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Εύχομαι στον Άρη καλή συνέχεια. Είναι μεγάλη ομάδα, με πίεση και εμείς κατορθώσαμε να το εμφανίσουμε αυτό ακόμα περισσότερο στο γήπεδο, όσο περνούσε η ώρα”.

Για την χρησιμοποίηση νεαρών παικτών είπε ότι “γι’ αυτό φτιάξαμε ένα τέτοιο ρόστερ. Είναι ότι καλύτερο αυτό για μας και μακάρι να συνεχίσουν έτσι τα παιδιά, για να μπορούμε να τα δίνουμε ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής”.

Για την αλλαγή του Μαρσελίνιο τόνισε πως “δεν ήταν καλός. Περιμέναμε πολλά περισσότερα πράγματα από αυτόν, αλλά και ο Βλαχοδήμος ήταν πάρα πολύ καλός σήμερα”.

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη στην κάμερα του Sportena:

{youtube}WDUSlwCvQtE|640|360|1{/youtube}

To Top