«Ουμπίντες, η καλύτερη μεταγραφή των τελευταίων χρόνων»

Στην ανοδική πορεία της ομάδας του Άρη, στα πράγματα που έχουν αλλάξει, αλλά και στην καλύτερη μεταγραφή των κίτρινων τα τελευταία χρόνια, η οποία δεν είναι άλλη από τον Χαβιέρ Ουμπίντες αναφέρθηκε ο Γιάννης Μιχαλήτσος.

Ο πρώην προπονητής του Άρη και νυν μέλος του τεχνικού τιμ μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις».

Αναλυτικά:  

Για τον Άρη: «Είναι διαφορετικός ο Άρης, αυτό φαίνεται και από τους βαθμούς που μαζεύει, δυστυχώς όμως δεν εξαρτάται από μας το που θα φτάσουμε».

Για το τι άλλαξε στην ομάδα: «Στον Άρη αλλάξανε πολλά, εμείς θα μιλήσουμε για τα πιο βασικά. Καταρχήν ο Λαζαρίδης έχει καλύτερη χημεία με τον Σανκαρέ ή τον Ντίκο από όταν παίζουν τα άλλα δύο παιδιά μαζί. Έπρεπε να έρθουν θετικά αποτελέσματα όπως και έγινε, βοήθησε πολύ και ο Καστίγιο που έβαλε πολλά και καθοριστικά γκολ. Ο Ακόστα βοήθησε πολύ κι αν δεν είχε τραυματισμούς θα έκανε περισσότερα. Πιο σημαντικός όμως είναι ο Ούμπιντες, τον γνωρίζαμε από τον Βόλο. Την Κυριακή ο Άρης δεν θα κέρδιζε αν δεν είχε αυτόν τον ποδοσφαιριστή. Η καλύτερη μεταγραφή του Άρη τα τελευταία χρόνια, κάνει ότι του πει ο προπονητής, είναι η χαρά του προπονητή τέτοιοι ποδοσφαιριστές. Ο Ούμπιντες είναι τόσο σημαντικός όπως ο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ. Ό,τι καλύτερο έχει πάρει ο Άρης τα τελευταία χρόνια. Σημαντική αλλαγή είναι επίσης και η είσοδος των νεαρών στην ομάδα, απ αυτούς ο Γιαννιώτας δείχνει ότι έχει πιο πολλά προσόντα, είτε αν μπει αλλαγή είτε ως βασικός. Φυσικά μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο προπονητής, ο οποίος έφερε μια ηρεμία στην ομάδα, και είναι πολύ σημαντικός για τον Άρη». 

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Τα παιχνίδια είναι βατά και ο Άρης μπορεί να τα κερδίσει όλα, ακόμα και αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα γίνει κεκλισμένων των θυρών και αν σκεφτεί κανείς ότι ο Παναθηναϊκός είναι άλλη ομάδα όταν λείπει ο Λέτο τότε μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αλλά όπως είπα και πριν ακόμα και να τα κερδίσουμε όλα δεν εξαρτάται από μας». 

Για τις ομάδες που παλεύουν να σωθούν: «Για την Κέρκυρα και τον Παναιτωλικό είναι δύσκολα τα πράγματα, ο Παναιτωλικός αυτοκτόνησε στα παιχνίδια με την Δράμα και έτσι είναι σε πιο δύσκολη θέση από τους άλλους. Η Κέρκυρα είναι μια ομάδα που παίζει ακόμη και με τέσσερις επιθετικούς, έτσι όμως δεν γίνεται να κερδίζεις καλύτερες ομάδες».

 
Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top