Ουμπίντες σε Ζαμπέτα, Λαμπριάκο: «Δεν έκανα προσφυγή, αλλά…»

Μια σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε στο θέμα του Χαβιέ Ουμπίντες. Επικοινωνία είχαν πριν από λόγο οι Αντώνης Ζαμπέτας και Σταύρος Λαμπριάκος με τον Αργεντινό με τη βοήθεια του Αντώνη Σαριόγλου. «Δεν έκανα προσφυγή, αλλά…» είπε στους ανθρώπους του Άρη.

Μετά από αρκετό καιρό βρέθηκε δίαυλος επικοινωνίας με τον Ουμπίντες. Ο Αργεντινός εντοπίστηκε τηλεφωνικά στην πατρίδα και οι άνθρωποι του Άρη, μπήκαν κατευθείαν στο… ψητό, ρωτώντας τον αν έχει όντως καταθέσει προσφυγή, μια και ακόμη στα γραφεία της ΠΑΕ δεν έχει φτάσει κάποιο επίσημο έγγραφο.

“Δεν έχω καταθέσει προσφυγή και ούτε προτίθεμαι να το κάνω” ήταν η απάντηση του Ουμπίντες, γεγονός που χαροποίησε τους κίτρινους. Στη συνέχεια, όμως έκρυβε ένα μεγάλο… “αλλά”.

Σύμφωνα με τα όσα άκουσαν οι άνθρωποι του Άρη να τους λέει ο “Ουμπι”:

“Δεν σκοπεύω να μείνω στην Ελλάδα. Θεωρώ ότι είναι προτιμότερο να φύγω από την χώρα, γιατί αυτό είναι καλύτερο για την οικογένεια μου  και για αυτό το λόγο έχω απορρίψει ευγενικά όλες τις προτάσεις που έχω δεχθεί” τόνισε χαρακτηριστικά υπογραμμίζοντας, μάλιστα, ότι: “Δέχθηκα αρκετές προτάσεις από άλλες ελλληνικές ομάδες, αλλά αρνήθηκα”.

Οι παράγοντες του προσπάθησαν στην τηλεφωνική επαφή να του αλλάξουν την απόφαση, γνωρίζοντας ότι είναι αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει για πολλούς λόγους. Κυρίως γιατί ο Άρης στην παρούσα φάση δείχνει αδυναμία να ανταποκριθεί στο συμβόλαιό του, την ώρα που ο Ουμπίντες έχει γενναία πρόταση από την Ορντούσπορ του Έκτορ Κούπερ για συμβόλαιο τριών χρόνων αντί 1,3 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο Ουμπίντες, ο οποίος αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά κύριος, αναμένεται να μείνει ελεύθερος με συναινετικό διαζύγιο, αφήνοντας μόνο φίλους στην ομάδα.

 

To Top