ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΦΗ για το πέναλτι… μαϊμού στον Απόλλωνα Σμύρνης: “viral σε όλη την Ευρώπη…”

Την Παρασκευή (19/5) εκδικάστηκε στην πειθαρχική Επιτροπή της Football League η υπόθεση του ΟΦΗ για όσα δαιδραματίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League. 

Η ομάδα του Ηρακλείου κατηγορείται ότι πετάχτηκαν τρία πλαστικά ποτήρια στον βοηθό, στο 84′ της αναμέτρησης. Αντιθέτως για τον Απόλλωνα και τα όσα έγραψε κατά του ο παρατηρητής του αγώνα περί προπηλακισμού και τραυματισμού, ούτε λόγος! Το απόλυτο “κουκούλωμα” από την Μπόζνου.

Ο Δημήτρης Βαγιάκος, που εκπροσώπησε την ΠΑΕ ΟΦΗ, ανέφερε ότι μέχρι το 83′ όλα κυλούσαν ομαλά και πως στο 84′ καταλογίστηκε το πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα, το οποίο «έγινε viral σε όλη την Ευρώπη». Ο Βαγιάκος σημείωσε ότι έγιναν συστάσεις και ότι όντως το παιχνίδι διεκόπη για λίγα λεπτά, αλλά πως ο βοηθός δεν χτυπήθηκε.

Στην έκθεση της αστυνομίας και στο φύλλο αγώνα σημειώνεται ότι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο 50 οπαδοί, ενώ στην έκθεση της αστυνομίας επισημαίνεται ότι ο βοηθός Καλφάκης ισχυρίστηκε πως δέχτηκε χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού από οπαδό του ΟΦΗ. Ο Βαγιάκος υποστήριξε ότι οι αστυνομικοί περικύκλωσαν τους διαιτητές για να τους οδηγήσουν στα αποδυτήρια, ενώ στάθηκε στη λέξη «ισχυρίστηκε», θέλοντας να καταδείξει πως ούτε οι ίδιοι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν το χτύπημα στον βοηθό.

Η αθλητική δικαστής, Μαρίνα Μπόζνου, σημείωσε ότι ο παρατητηρής της ΔΕΑΒ είδε ότι χτυπήθηκε ο Καλφάκης. Στον ΟΦΗ αποδέχονται ότι μπήκαν οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν αποδέχονται ότι χτυπήθηκε ο Καλφάκης.

To Top