ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν ο Λόντσαρ είπε όχι στον Όσιμ και γύρισε την πλάτη στα εκατομμύρια του Παναθηναϊκού για τον Άρη!

Την ώρα που πέφτει πολύ νερό στο αυλάκι της συζήτησης περί χρημάτων, επαγγελματισμού και αγάπης προς την φανέλα, ο Ζόραν Λόντσαρ αποκάλυψε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, μια όχι ιδιαίτερα γνωστή ιστορία από το παρελθόν, τότε που είπε όχι στον Όσιμ και γύρισε την πλάτη στα εκατομμύρια του Παναθηναϊκού για τον Άρη.

Συγκεκριμένα ο παλαίμαχος παίκτης των κιτρινόμαυρων μιλώντας στο Yellow Radio στην εκπομπή “Οι αντίζηλοι” (Θυμηθείτε ΕΔΩ), για την περίοδο που είχε ολοκληρωθεί το πρώτο του συμβόλαιο με τον Άρη και τον προσέγγισε ο Παναθηναϊκός, με εισήγηση του Ίβιτσα Όσιμ, ενός από τους κορυφαίους προπονητές, που δημιούργησε μεγάλα πράγματα στην πάλαι ποτέ Γιουγκοσλαβία.

Ο ίδιος θυμήθηκε ότι: “Σκέφτηκα ότι η ζωή μου δεν θα άλλαζε από τις χιλιάδες δραχμές, θα άλλαζε όμως εάν απογοήτευα τους ανθρώπους που με αγαπούσαν” είπε χαρακτηριστικά.

Εκείνη την χρονιά τελικά η ομάδα του Παναθηναϊκού είχε μάλιστα καταφέρει να κάνει μια αξιοσημείωτη πορεία στην Ευρώπη, παρόλα αυτά ο Ζόραν Λόντσαρ όπως εξήγησε δεν μετάνιωσε ποτέ για την απόφαση του: “Ο Παναθηναϊκός εκείνη την χρονιά έφτασε στους “4” στην Ευρώπη θα μπορούσε η καριέρα μου να πάρει άλλο δρόμο, αλλά δεν έκανα λάθος, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι έκανα λάθος. Ήμουν δεμένος με τον Άρη και σήμερα χαίρομαι γι αυτήν την σχέση που έχω… Είμαι Αρειανός και το χαίρομαι”.

Ο Σέρβος πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη είναι μια χαρακτηριστική απόδειξη για την ύπαρξη της παλιάς “ρομαντικής” εποχής του ποδοσφαίρου όπου η αγάπη προς την ομάδα, αλλά και η αγάπη του κόσμου “ζύγιζαν” περισσότερο από παχυλά συμβόλαια…

To Top