ΟΦΗ: Πρώτη φιλική νίκη, επικράτησε 1-0 της Εξέλσιορ Μάασλουις με Φαν Ντάινεν

Ο ΟΦΗ έδωσε το δεύτερο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους επικρατώντας 1-0 της Εξέλσιορ Μάασλουις χάρη στο γκολ του Μάικ Φαν Ντάινεν.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία του στην Ολλανδία ενόψει της σεζόν 2022/23. Οι Κρητικοί αντιμετώπισαν την Εξέλσιορ Μάασλουις, ομάδα τρίτης κατηγορίας και επικράτησαν 1-0 παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.

Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια ήταν καλύτεροι στο α’ μέρος, όπου και παρήγαγαν αρκετές ευκαιρίες. Στο 5′ ο Μπουζούκης έκανε το σουτ, με την μπάλα να φεύγει. Στο 29′ οι Κρητικοί είχαν νέα καλή φάση με τον Μπουζούκη.

Ο ΟΦΗ συνέχιζε να απειλεί και στο 39ο λεπτό ο Νέιρα με ωραία προσπάθεια σούταρε, με τον κίπερ της Εξέλσιορ να αποκρούει και τον Ντουρμισάι στη συνέχεια να αστοχεί. Στο 42′ ο επιθετικός των Κρητικών μετά από προσπάθειά του έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, η Εξέλσιορ κρατούσε περισσότερο την μπάλα, με τον ΟΦΗ να έχει προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές και τον ρυθμό να έχει πέσει. Ωστόσο, οι Κρητικοί βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 80′ ο Πόμπι, ο οποίος δοκιμάζεται στον ΟΦΗ, έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Φαν Ντάινεν να σκοράρει με ωραία κεφαλιά.

ΟΦΗ: Μανδάς, Μαρινάκης, Πασαλίδης, Ουές, Διαμαντής, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Νέιρα, Μπουζούκης, Καμάου, Ντουρμισάι.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Σηφάκης, Πόμπι, Στάικος, Φαν Ντάινεν, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Αποστολάκης.

To Top