Τούχελ: «Είμαι ενοχλημένος με τη Μπαρτσελόνα για την υπόθεση του Αθπιλικουέτα»

Το ασφυκτικό «μαρκάρισμα» της Μπαρτσελόνα στον Θέσαρ Αθπιλικουέτα δεν αρέσει καθόλου στον Τόμας Τούχελ, ο οποίος παραδέχθηκε πως είναι ενοχλημένος με τη συμπεριφορά των Μπλαουγκράνα.
Όλο και περισσότερους «εχθρούς» γεννά το θερινό μεταγραφικό παζάρι για τη Μπαρτσελόνα, η οποία στην προσπάθειά της να ενισχυθεί ενόψει της επόμενης σεζόν έχει καταφέρει να δυσαρεστήσει αρκετά πρόσωπα στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος… βάδισε στα χνάρια του Γιούλιαν Νάγκελσμαν και εμφανίστηκε ενοχλημένος με τους Καταλανούς για το ασφυκτικό πρέσινγκ που ασκούν προκειμένου να αποκτήσουν τον αρχηγό της Τσέλσι, Θέσαρ Αθπιλικουέτα.

«Ίσως είμαι λίγο ενοχλημένος (σ.σ με τη Μπαρτσελόνα). Δεν είμαι σίγουρος για το αν θέλω να δώσω στον Αθπιλικουέτα αυτό που θέλει. Σε ένα σημείο το θέμα είναι και τι θέλουμε εμείς. Έκανα μια σύγκριση σχετικά με το πόσο παλέψαμε εμείς για να πάρουμε τον Κουλιμπαλί, ο οποίος είναι διεθνής και περίπου στην ίδια ηλικία με τον ”Άθπι”. Ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τη Νάπολι, αλλά κι ο Αθπιλικουέτα είναι διεθνής και αρχηγός στην Τσέλσι.

Τους θεωρώ κάπου στο ίδιο επίπεδο, αλλά η Μπαρτσελόνα δεν το βλέπει έτσι. Οπότε δεν είναι είμαι σίγουρος για το αν θέλω να του δώσω αυτό που θέλει γιατί είναι πολύ σημαντικός παίκτης. Δεν του αρέσει , αλλά καταλαβαίνει. Είναι δύσκολο για εκείνον διότι το άλλο κλαμπ τον πιέζει συνεχώς» ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Τσέλσι

 

To Top