Οφρυδόπουλος: “Δεν είπαμε ότι έχουμε στόχο την άνοδο…”

Ο τεχνικός της ομάδας από την Πάτρα Σωκράτης Οφρυδόπουλος τόνισε στην Συνέντευξη Τύπου ότι η Παναχαϊκή ου ήταν καλύτερη και έπρεπε να κερδίσει. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά τα όσα είπε, μετά την ήττα από τον Εργοτέλη: 

«Νομίζω ότι ήταν εξαιρετικός αγώνας, ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η Παναχαϊκή ήταν διαβασμένη στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε μελετήσει το παιχνίδι του Εργοτέλη, όλες τις κινήσεις και τον εγκλωβίσαμε. Η Παναχαϊκή, μπορούσε να κερδίσει και ήταν η καλύτερη ομάδα στο ματς και όπως παραδέχθηκε ο προπονητής του Εργοτέλη στην συνάντηση μας στα αποδυτήρια, ήταν τυχεροί».

Για τον στόχο της ανόδου: «Δεν έχουμε πει εμείς κάτι τέτοιο από την αρχή της σεζόν. Παίζουμε στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουμε. Το μετά είναι λίγο διαφορετικό. Έχουμε πάρει τους αγώνες μας με το δικό μας στυλ. Έχουμε κάνει και μέτρια παιχνίδια και αυτό που θέλουμε είναι να κερδίζουμε και αφού είμαστε ψηλά να συντηρήσουμε την θέση μας».

Για τον Εργοτέλη και αν αδικείται από την βαθμολογία; «Ο Εργοτέλης είναι μία ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο, έχει καλή ομάδα, έχει πλάνο στον αγωνιστικό χώρο και αδικείται από την βαθμολογική της θέση και θα μπορούσε να είναι ψηλότερα».

To Top