ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σκέφτονται αναβολή επίσημου αγώνα για ένα συλλαλητήριο!

Ο Άρης κατάφερε να ρίξει στα τάρταρα ένα διαιτητικό σκάνδαλο και την ίδια μέρα βρίσκεται μπροστά σε ένα δεύτερο σκάνδαλο, καθώς σκέφτονται αναβολή του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, διότι υπάρχει συλλαλητήριο την ίδια μέρα από οπαδούς των… εξυγιαντών στη Καμάρα!

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Είναι αδιανόητο το 2018 να προκύψει απόφαση από οποιαδήποτε Αρχή της χώρας, είτε αυτή λέγεται αστυνομία, είτε λέγεται ΕΣΑΚΕ, είτε οτιδήποτε άλλο, με την οποία θα αναβάλλεται ένας επίσημος αγώνας επειδή κάποιοι θέλουν να διαδηλώσουν για κάτι λίγα μέτρα παραπέρα.

Στη σύσκεψη που έγινε για τα μέτρα τάξης το πρωί της Πέμπτης, η αστυνομία ανέλυσε και το σενάριο που το παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ γινόταν με κόσμο. Γνώριζε πολύ καλά πως υπάρχει και το συλλαλητήριο των οπαδών των… εξυγιαντών και παραδέχθηκαν οι αξιωματούχοι της πως μπορούν να ελέγξουν και τα δύο γεγονότα χωρίς να υπάρξει κάποιο παρατράγουδο.

Ρίσκο μεγάλο βέβαια αυτή η άποψη, διότι Καμάρα και Αλεξάνδρειο είναι απόσταση 300-400 μέτρων και η προσέλευση και των μεν και των δε στα συγκεκριμένα σημεία ελοχεύει κίνδυνο για επεισόδια.

Είναι πολύ πιο φρόνιμο και λογικό να μεταφερθεί το συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Τούμπα, αφού άλλωστε εκεί θέλουν να καταλήξουν για τον ποδοσφαιρικό αγώνα με την ΑΕΚ και να οριστεί κανονικά το παιχνίδι μπάσκετ στο Αλεξάνδρειο.

Επιπροσθέτως είναι άδικο για τον Άρη αγωνιστικά να μη γίνει το παιχνίδι τη Κυριακή και να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία, διότι αυτό ευνοεί τον ΠΑΟΚ, που είχε ευρωπαϊκό αγώνα τη Τρίτη και έχει ευρωπαϊκό αγώνα τη Τετάρτη.

Οι κίτρινοι έχουν να αντιμετωπίσουν άλλο ένα σκάνδαλο ενόψει. Ο ΕΣΑΚΕ έχει μεγάλη ευθύνη αν επιτρέψει κάτι τέτοιο και… κρυφτεί πίσω από οποιαδήποτε απόφαση της αστυνομίας.

Ο αγώνας πρέπει να γίνει κανονικά την Κυριακή όπως έχει οριστεί. Ας μεταφερθεί σε άλλο σημείο το συλλαλητήριο…

 

To Top