Ούμπιντες: «Έτοιμος να υπογράψω στον Άρη»

Έτοιμος να υπογράψει στον Άρη δηλώνει ο Χαβιέ Ουμπίντες! Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου παραδέχθηκε ότι  προβάρει τα… κίτρινα και είναι με το… στυλό στο χέρι για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Άρη.

«Είναι όλα καλά στη Θεσσαλονίκη και αν μείνω ελεύθερος, τότε είμαι έτοιμος να υπογράψω στον Άρη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης στο onsports, επισημαίνοντας ότι: «Αν τελειώσουν όλα, τότε θα μαζέψω τα πράγματά μου από τα αποδυτήρια. Είναι πολύ δύσκολο για εμένα, γιατί δεν θέλω να συμβεί. Θέλω το καλύτερο για τον Ολυμπιακό Βόλου. Αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Είναι η δουλειά μου και έχω οικογένεια».

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός είπε ακόμη ότι: «Είμαι 27 μήνες στην ομάδα. Και εγώ και η οικογένειά μου αγαπάμε πολύ τον Βόλο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και έχουμε όλους τους φίλους μας εδώ», ενώ μίλησε και για τις στιγμές που ξεχωρίζει με τη φανέλα του Βόλου: «Όταν ήμασταν Β’ Εθνική, το γκολ που πέτυχα στη νίκη με 2-1 κόντρα στη Λάρισα και περάσαμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και στη Super League το 3-1 απέναντι στην ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, γιατί είχαμε πολύ κόσμο και μας βοήθησε. Αν ο Ολυμπιακός Βόλου πάει στη Δ’ Εθνική, να είναι κοντά στην ομάδα. Είναι πολύ δύσκολο για όλους. Όμως ο Βόλος έχει πολύ κόσμο και αν είναι όλοι δίπλα στην ομάδα, τότε μέσα σε τέσσερα χρόνια μπορεί να επιστρέψει στη Super League».

 

To Top