Ούτε… ευρώ από την τηλεόραση! Η κοροϊδία συνεχίζεται…

Μια βδομάδα πριν οι πρόεδροι των ομάδων της Α1 έφευγαν από τα γραφεία του ΕΣΑΚΕ με την εκτίμηση πως είχε λυθεί οριστικά το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Σήμερα, Παρασκευή, στα ταμείας των ΚΑΕ δεν έχει μπει ούτε μισό ευρώ. Η κοροϊδία συνεχίζεται, οι ΚΑΕ δεν μπορούν να είναι συνεπείς και το πρωτάθλημα (θα) είναι πάλι στον αέρα.

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Άρη τη φετινή χρονιά θα αποφέρουν στα ταμεία της ΚΑΕ περίπου 400.000 ευρώ, βάσει της συμφωνίας που έχει γίνει με τον ΕΣΑΚΕ, την ΕΡΤ και τον ΟΠΑΠ. Πλησιάζουν Χριστούγεννα, το πρωτάθλημα έχει δύο μήνες που ξεκίνησε και στα ταμεία της ΚΑΕ Άρης δεν έχει μπει ευρώ, ενώ θα έπρεπε βάσει της συμφωνίας να έχουν ήδη εισπραχθεί περίπου 80.000 ευρώ!

Οι δύο δόσεις που κανονικά θα έπρεπε να πάρουν οι ομάδες μέχρι σήμερα δεν έχουν εκταμιευθεί, η συμφωνία μεταξύ ΕΣΑΚΕ, ΕΡΤ, ΟΠΑΠ (και της διαφημιστικής TAF) δεν έχει επικυρωθεί και το πρωτάθλημα γίνεται με ομάδες που στο σύνολό τους έχουν οφειλές και είναι ασυνεπείς στις υποχρεώσεις του χωρίς να ευθύνονται. Το πρωτάθλημα είναι στον αέρα και σύντομα θα υπάρξουν νέες εξελίξεις, αν δεν γίνει το αυτονόητο, αν δεν δοθούν δηλαδή στις ομάδες χρήματα για να… λειτουργήσουν.

Είναι ώρα να αναλάβουν και πάλι δράση οι ομάδες, αλλά θα πρέπει να έχουν “συμμάχους” και τους παίκτες, τον ΠΣΑΚ, που θα πρέπει επίσης να αντιδράσει κατά των αρχών, γιατί αυτοί που πλήττονται είναι οι παίκτες που στην πλειοψηφία τους παραμένουν απλήρωτοι.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top