Φώναξε παρών ο Τόχα, τον υπολογίζει ο Πρόμπιερζ

Ο Κάρλος Τόχα συμμετείχε κανονικά στην απογευματινή προπόνηση και συμπεριλαμβάνεται κανονικά στα πλάνα Πρόμπιερζ ενόψει Παναιτωλικού.

 Ο Πρόμπιερζ για ένα ακόμα παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βράνιες ο οποίος αποχώρησε λίγο πριν το τέλος, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Τα προβλήματα για τον Πολωνό ακούν στα ονόματα των Γιάκομπ, Σανκαρέ, όπως και των μόνιμων τραυματιών τους τελευταίους μήνες Σηφάκη, Γκαρσία. Μάλιστα ο τελευταίος θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς από την αρχή της ερχόμενης εβδομάδας, ωστόσο θα απαιτηθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να φτάσει στα επίπεδα φυσικής κατάστασης των συμπαικτών του.

Ο Πρόμπιερζ θα έχει εναλλακτικές λύσεις στα χαφ, μια και ο Κατίδης γυμνάστηκε κανονικά, αλλά ίσως δεν είναι έτοιμος για να διεκδικήσει χώρο στο βασικό σχήμα.

Από τις δοκιμές του 39χρονου τεχνικού στη διάρκεια της εβδομάδας αναμένονται αλλαγές σε όλες τις γραμμές. Θέση διεκδικούν οι Καζναφέρης, Καπετάνος και πιθανότατα ο Νέτο.  Είναι πολύ πιθανό εξάλλου να επιλέξει σχηματισμό με μια επιθετική αιχμή, δίνοντας  βαρύτητα στο κέντρο, ενώ εκτός θα βρεθούν παίκτες που βρίσκονται αγωνιστική μετριότητα όλο το τελευταίο διάστημα.

To Top