Ούτε η αγωνιστική απραξία σταμάτησε την Κ-20 (photostory)

Σαν να μην πέρασε μια μέρα από την τελευταία φορά που έδωσαν το «παρών» σε επίσημη αναμέτρηση φάνηκαν οι ποδοσφαιριστές της Κ-20, οι οποίοι μετά από δύο συνεχόμενες εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας επέστρεψαν δυναμικά στη δράση επικρατώντας με 3-1 της Ξάνθης και πετυχαίνοντας παράλληλα το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα. Η αναμέτρηση διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Λώλας» στη Σουρωτή, παρουσία αρκετών φιλάθλων.

Με το… καλημέρα σας, στο 6ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης ο Άρης μπήκε μπροστά στο σκορ με ωραίο σουτ του Κανούλα (1-0). Στο 12′ ο Ζαρόπουλος πρόλαβε και απομάκρυνε την μπάλα προ του Κανούλα, ενώ στο 15′ σουτ του Τριανταφυλλάκου πέρασε λίγο άουτ. Στο 16′ ο Οικονομόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Κανούλας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και σουτ του Σουνά στο 25′. Στο 34′ ο Ζαρόπουλος είπε «όχι» σε σουτ του Τριανταφυλλάκου, όμως τέσσερα λεπτά αργότερα πάλι ο Τριανταφυλλάκος κατάφερε να νικήσει τον Ξανθιώτη πορτιέρο και να στείλει με εξαιρετικό πλασέ την μπάλα στα δίχτυα (2-0). Στο 43′ και στο 44′ ο Άρης έχασε δύο ακόμα ευκαιρίες σε σουτ των Γιώρη και Καραγιάννη αντίστοιχα.

Στο 48′ ο Διούδης απέκρουσε σουτ του Μελισσόπουλου και μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Κανούλας έφτασε στην επίτευξη του τρίτου τέρματος της ομάδας του, διπλασιάζοντας παράλληλα τον δείκτη των προσωπικών του τερμάτων (3-0). Στο 58′ ο Διούδης μπλόκαρε σουτ του Τσομπανόπουλου, ενώ στο 62′ σουτ του Κανούλα, έπειτα από ωραία ασίστ του Καραγιάννη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-1 με κεφαλιά του Ράνου στο 69′.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τίκας (Καρδίτσας).
Οι συνθέσεις:
Άρης: Διούδης, Περήφανος (70′ Πολιανίδης), Μπαγκής, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Κουρέλλας, Σουνάς (85′ Ρένια), Γιώρης, Κανούλας, Τριανταφυλλάκος, Καραγιάννης (63′ Αντωνιάδης).
Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Τουργαϊδης, Βασιλειάδης (46′ Οξύζογλου), Γούτας, Κουτίνης, Ταραμανίδης, Δουμάνης (46′ Γούλας), Τσομπανόπουλος, Ράνος, Μελισσόπουλος (68′ Πασχαλάκης).

Με αυτή τη νίκη, το συγκρότημα του Νίκου Πασσιαλή έφτασε τους 9 βαθμούς και φιγουράρει πλέον στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με τον Ολυμπιακό, που έχει δώσει επίσης 3 αγώνες, καθώς και τον ΠΑΟΚ, που έχει παίξει 5 ματς. Πρωτοπόρος είναι ο Πανιώνιος, με 12 βαθμούς έπειτα από 5 αγώνες.

Τα υπόλοιπα σημερινά αποτελέσματα: Ατρόμητος-Παναιτωλικός 0-1, ΟΦΗ-Εργοτέλης 2-2 , Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0, Πανιώνιος-ΑΕΚ 2-1 , ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα 1-1, Ρεπό: Παναθηναϊκός, Αστέρας Τρίπολης.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο κ. Πασσιαλής δήλωσε στο επίσημο ραδιόφωνο του Άρη τα εξής: «Είναι αλήθεια ότι η ομάδα προέρχεται από μεγάλη διακοπή και δεν περίμενα να είναι τόσο καλή, αλλά έδειξε πάλι ότι έχει στόφα νικητή. Τα παιδιά έπαιζαν με μεγάλη αυτοπεποίθηση και καθάρισαν το ματς από πολύ νωρίς. Χαλαρώσαμε για ένα δεκάλεπτο και μετά από το γκολ που δεχτήκαμε, τα παιδιά επανήλθαν και θα μπορούσαμε, μάλιστα, να πετύχουμε κι άλλο γκολ. Δείξαμε, όμως, ότι έχουμε τον αέρα του πρωταθλητή. Είμαι ικανοποιημένος από την όρεξη και τη διάθεση που δείχνουν. Επειδή έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη δεν εφησυχάζουμε, μπορούν να δώσουν κι άλλα».

Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του PRESSARIS από την αναμέτρηση:

{gallery}karaoglanidis/k20_xanthi{/gallery}

To Top