Ούτε η βροχή θα αλλάξει πολλά…

Γράφει για το Foxbet ο F1Addict

Μάθε τα πάντα για τις στοιχημαν προσφορες*

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Δεύτερο GP στην πίστα της Αυστρίας, με το όνομα της Στυρίας για να διαφέρει από τον πρώτο αγώνα. Χθες Παρασκευή στα ελεύθερα η εικόνα ήταν κάπως διαφορετική σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά δεν παύει να είναι Παρασκευή.

Στο FP1 ο Sergio Perez ήταν ο ταχύτερος, μπροστά από τον Max Verstappen και με τις δύο Mercedes να ακολουθούν. Στο FP2 o Max Verstappen πήρε τη σκυτάλη όντας ο ταχύτερος, ενώ τον ακολούθησαν o Bottas και οι δύο Racing Point. H Ferrari ήταν και πάλι αρκετά πίσω.

Αναλυτικά η κατάταξη και στα δύο FP της Παρασκευής:

FP1: Perez, Verstappen, Bottas, Hamilton, Stroll, Albon, Sainz, Gasly, Ricciardo, Vettel, Kvyat, Leclerc, Ocon, Norris, Raikkonen, Grosjean, Aitken, Kubica, Latifi, Magnussen.

FP2: Verstappen, Bottas, Perez, Stroll, Sainz, Hamilton, Albon, Norris, Leclerc, Ocon, Gasly, Kvyat, Raikkonen, Giovinazzi, Russell, Vettel, Latifi, Magnussen, Grosjean, Ricciardo.

Οι προβλέψεις μας για τις κατατακτήριες δοκιμές του GP της Στυρίας στο Red Bull Ring:

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε ψιλόβροχο ή και βροχή κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών. Αυτό σίγουρα θα ανακατέψει την τράπουλα, χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι στην κορυφή. Η Mercedes έχει δείξει ότι και στη βροχή δεν αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα. Θεωρούμε λοιπόν, ότι το δίδυμο Hamilton – Bottas θα είναι στο 1-2.

Πάμε στην Alfa Romeo και στην εσωτερική μονομαχία του πολύπειρου Raikkonen με τον άπειρο Giovinazzi. Στον πρώτο αγώνα υπερίσχυσε ο Ιταλός. Ο Kimi, που σε 3 μήνες κλείνει τα 41 του χρόνια, δεν δείχνει να μπορεί να ανταγωνιστεί, ιδιαίτερα στις κατατακτήριες, τον Giovinazzi. Αξίζει τη στήριξη μας ο ελπιδοφόρος Ιταλός.

Πάμε τώρα σε δύο επιλογές από γκρουπάκια πιλότων. Ξεκινάμε από το πρώτο γκρουπάκι που το αποτελούν οι Perez, Stroll, Norris και Vettel. Ο ρυθμός της Racing Point είναι ιδιαίτερα δυνατός στον ένα γύρο, δείχνοντας να αποτελεί την τρίτη καλύτερη ομάδα. Ο Perez αν δεν κάνει κάποιο λάθος, θα υπερισχύσει των υπόλοιπων τριών. Τον βρίσκουμε και σε καλή απόδοση.

Δεύτερο γκρουπάκι αυτό ανάμεσα σε Albon, Leclerc, Vettel και Sainz. Η Red Bull είναι γρηγορότερη από την Mclaren και Ferrari και είναι υποχρέωση του Albon να βρεθεί μπροστά από τους πιλότους αυτούς. Με απόδοση πάνω από 2.00 (2.25), δεν γίνεται να μην το παίξουμε.

Οι κατατακτήριες δοκιμές θα μεταδοθούν ζωντανά από την ERT SPORTS HD και από το Cosmote Sport 5 HD στις 16:00 ώρα Ελλάδος. Καλή επιτυχία σε ότι παίξετε. Τα λέμε αύριο με τη στήλη του αγώνα.

 

To Top