ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δυο προσφυγές (Άρη και ΕΠΟ) στο CAS! Οι κίτρινοι ζητούν και την αναστολή εκτέλεσης του ban

Δυο προσφυγές (Άρη και ΕΠΟ) θα συζητηθούν στο CAS! Οι κίτρινοι ζητούν αναστολή εκτέλεσης του ban.

Παράλληλα, με την προσπάθεια που κάνει ο Άρης για να λύσει εξωδικαστικά την “θηλιά” των ban στις περιπτώσεις Σιστόν, Ουμπίδες, Πορτίγια, Μαγκνταλένα, από χθες άνοιξε και το μέτωπο του CAS με την περίπτωση του Ντουρμισάι.

Στα αξιοσημείωτα της υπόθεσης αυτής είναι:

Α. Η ΠΑΕ Άρης έκανε μεμονωμένα προσφυγή στο ανώτατος διεθνές αθλητικό δικαστήριο της Λωζάνης, ξεχωριστά από την ΕΠΟ. Αυτό σημαίνει ότι θα εκδικαστούν δυο προσφυγές από το CAS. Οι νομικοί του Άρη ισχυρίζονται ότι δεν έχουν καμία ευθύνη για την έκδοση του δελτίου καθώς αυτή ανήκει στην Ελληνική Ομοσπονδία.

Β. Οι κίτρινοι ζητούν την αναστολή εκτέλεσης της ποινής δηλαδή απαγόρευση μεταγραφών για έναν χρόνο. Με αυτό θέλουν να κερδίσουν χρόνο, ευελπιστώντας παράλληλα και την δρομολόγηση των ενεργειών που υποσχέθηκε (και κανείς δεν είδε το αποτέλεσμα των πράξεων) η κυβέρνηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης ζητάει την όσο τον δυνατόν πιο γρήγορη εκδίκαση της υπόθεσης, μια και πρόκειται για ένα μείζον θέμα, ειδικά ενόψει της μεταγραφικής περιόδου που ξεκινάει στις 3 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ήταν η τελευταία μέρα της προθεσμίας για να γίνει η προσφυγή στο CAS, μετά την παραλαβή του σκεπτικού από την FIFA.

To Top