Τελικός για την παραμονή στην Νέα Σμύρνη

Ποια ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία; Σήμερα ενδεχομένως το βράδυ να μπορούμε να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα μετά το τέλος των αναμετρήσεων των πλέι-αουτ.

Φυσικά και τα βλέμματα όλων πέφτουν στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναιτωλικό, δηλαδή, στις δύο από τις τρεις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή.

Οι κυανέρυθροι έχουν έναν βαθμό λιγότερο από τους Αγρινιώτες κάτι που προσδίδει χαρακτήρα τελικού στο σημερινό ματς καθώς όποια ομάδα καταφέρει να νικήσει θα έχει κάνει και ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή. Μάλιστα μεγάλο ρόλο σε ποια θέση θα ανέβει έχει και το αποτέλεσμα σε άλλον έναν αγώνα. Αυτόν της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης στα Πηγάδια. Η Ξάνθη που χθες τελικά έμαθε ότι δεν θα πάρει πίσω τους επτά βαθμούς από την υπόθεση της συνιδιοκτησίας καθώς δεν είχε κάνει προσφυγή και αυτή έχει τους ίδιους βαθμούς με τον Παναιτωλικό και το αποτέλεσμά της θα παίξει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της βαθμολογίας στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Αυτά είναι τα δύο σημαντικότερα ματς της ημέρας για την Σούπερ Λίγκα. Η σέντρα τους είναι προγραμματισμένη στις 19:15 όπως και στα άλλα ματς των πλέι-άουτ. Βόλος – Ατρόμητος, Λαμία – ΑΕΛ.

Την ίδια ώρα ξεκινά και το μόνο ματς των πλέι-οφ που διεξάγεται σήμερα, αυτό του ΟΦΗ με τον Άρη. Οι Κρητικοί που αναζητούν την πρώτη τους νίκη σε αυτή την μορφή του πρωταθλήματος υποδέχονται τους Θεσσαλονικείς που έχουν ταξιδέψει για την Κρήτη με 15 παίκτες στην αποστολή.

To Top