“Ούτε με τον Κομπότη διαιτητή δεν έπρεπε να χάσουμε”

Ο πρώην διαιτητής και μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης επί προεδρίας Ψηφίδη, Λάζαρος Παπαδόπουλος σχολίασε την εικόνα των κίτρινων στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και τόνισε ότι δεν έπρεπε η ομάδα επ’ ουδενί να χάσει τον χθεσινό αγώνα. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για τον χθεσινό αγώνα και την εικόνα του Άρη: «Τεχνικά θέματα δεν μπορώ να συζητήσω, δεν είμαι προπονητής. Όμως, δεν έπρεπε να χαθεί επ? ουδενί το χθεσινό ματς. Ακόμα δεν το χωράει το μυαλό μου. Γίνανε διαιτητικά λάθη εις βάρος του Άρη, αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν έπρεπε να χαθεί το παιχνίδι. Η φάση με την οποία προήλθε το γκολ του Λεβαδιακού, ήταν ολοφάνερο πως η μπάλα πέρασε άουτ, όπως έδειξε αρχικά ο επόπτης. Δεν ξέρω γιατί μετά άλλαξε την απόφαση του και έδωσε κόρνερ. Αυτή η φάση επηρέασε το αποτέλεσμα. Άπυρος ο Ιωαννίδης, δεν έπρεπε να παίξει τον Άρη. Τα παιχνίδια του Άρη πλέον είναι πολύ σημαντικά, παίξετε η ιστορία του. Πρέπει να επιλέγονται σε παιχνίδια υψηλού ενδιαφέροντος έμπειροι διαιτητές».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Άρης ώστε να αντιστρέψει το κλίμα και την εικόνα του: «Προέχει η αγωνιστική προετοιμασία της ομάδας. Χθες έπαιζαν νέοι Έλληνες ποδοσφαιριστές. Πρέπει να δοθεί το βάρος στην ψυχολογική υποστήριξη των παικτών. Πρέπει οι ποδοσφαιριστές να είναι ήρεμοι και να ελέγχουν το πάθος τους. Ήταν απερίσκεπτη η ενέργεια του Μπουγαίδη να αποβληθεί σε εκείνο το σημείο. Κανείς δεν έχει βγει από την ομάδα για να δώσει απαντήσεις. Εγώ δεν ξέρω τι φταίει αφού δεν είμαι μέσα στην ομάδα. Σίγουρα ότι οι ποδοσφαιριστές είναι νεαρά παιδιά και δεν έχουν εμπειρία επηρεάζει. Πρέπει να βρεθεί θεραπεία. Πρέπει στην ΠΑΕ να πάρουν παράδειγμα από την ΚΑΕ. Η ΚΑΕ είναι αυτή που πρέπει να τους δείξει το δρόμο. Πρέπει όλοι οι Αρειανοί να ενωθούμε. Χρειαζόμαστε όλοι, ο χρόνος έχει τελειώσει για τον Άρη. Εγώ από την πλευρά μου, είμαι στη διάθεση της διοίκησης προκειμένου να βοηθήσω, όπου μπορώ».

Για την απόφαση του Σούλη Παπαδόπουλου να χρησιμοποιήσει στην εντεκάδα όλους του καινούριους ποδοσφαιριστές: «Μου φάνηκε καλή η ομάδα μέχρι το εβδομηκοστό λεπτό. Βοηθήσανε και οι καινούριες μεταγραφές. Ίσως ο Μπακασέτας να μην έπρεπε να γίνει αλλαγή. Αν κέρδιζε η ομάδα θα έλεγαν άλλα».

Για τη φήμη ότι ο διαιτητής Ιωαννίδης ζήτησε από τον Σούλη Παπαδόπουλο να αντικαταστήσει τον Αγκάνθο, προκειμένου να μην τον αποβάλει: «Οι αλλαγές είναι απόφαση του προπονητή και όχι του διαιτητή. Είναι αδιανόητο αυτό που λέγεται ότι ο Ιωαννίδης ζήτησε από τον Παπαδόπουλο να κάνει αλλαγή τον Αγκάνθο, για να μην τον αποβάλλει».

To Top