Ο… άλλος Άρης για το γόητρο και τους βαθμούς!

Έναν διαφορετικό, έναν νέο Άρη ρίχνει στη μάχη της Τούμπας (7.30μ.μ.-PRESSARIS-LIVE)  ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς με στόχο, να «αποδράσει» με ένα θετικό αποτέλεσμα, επουλώνοντας τις βαθμολογικές και ψυχολογικές «πληγές» του, μετά από το αρνητικό σερί που τον καθήλωσαν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Προβλήματα τραυματισμών δεν αντιμετωπίζει ο Σέρβος τεχνικός, ο οποίος προανήγγειλε ότι θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα, αφήνοντας εκτός το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας, Αγκάνθο και Πουλίδο.

Στην προσπάθεια του να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, παίρνει το ρίσκο, προχωρώντας σε θεαματικές ανατροπές, σε ότι αφορά το αρχικό σχήμα που παρουσιαστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ.  Οι αλλαγές πάντα επιφέρουν ρίσκο, όμως οι επιλογές του Μιλίνκοβιτς σ΄ αυτό τον τομέα, είναι εκ των πραγμάτων περιορισμένες.

Ο 45χρονος Σέρβος αποφάσισε να ρισκάρει. Δεν θέλει να δώσει παράταση σε αποφάσεις που έχει ήδη λάβει. Δεν τον πτοεί το συγκεκριμένο παιχνίδι (με τις γνωστές ιδιαιτερότητες) για να αλλάξει πράγματα. Η απόφαση του είναι δεδομένη. Θα παρατάξει μια εντεκάδα όλο νιάτα, κόντρα στα προγνωστικά και το αρνητικό για τον Άρη μομέντουμ!

Ο Μιλίνκοβιτς θα πάρει πάνω του την ευθύνη των επιλογών. Η εντεκάδα άλλωστε έχει «κλειδώσει» από τον Σέρβο ο οποίος παρατάσσει τετράδα στην άμυνα με Κύργια, Έλσνερ στόπερ και Μαργαρίτη, Σταυρόπουλο στα δύο άκρα. Η τριάδα του κέντρου θα αποτελείται από τον Ηρακλή (μπροστά από τους κεντρικούς) Τριανταφυλλάκο και Τάτο.

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Αγγελούδης, έχοντας στήριγμα στις πτέρυγες τους Μανιά, Ουντότζι.

Οι πολλές αλλαγές των κίτρινων αποτελεί μια επιλογή του Μιλίνκοβιτς για να σώσει την παρτίδα σε ένα παιχνίδι, όπου τόσο οι βαθμοί, όσο και το γόητρο ζυγίζουν πάρα πολύ! Ο ίδιος πάντως, φρόντισε να στείλει το μήνυμα εντός κι εκτός ομάδας, ότι ο Άρης παρά την άσχημη θέση του θα αποτελέσει ένα σκληρό καρύδι. «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει θέμα αυτοπεποίθησης, ομαδικά δεν κάνουμε λάθη, είναι ατομικά τα λάθη. Το άλλο πρόβλημα είναι το σκοράρισμα, έχουμε βάλει μόνο έξι γκολ και αυτό φέρνει απώλεια βαθμών. Δεν υπάρχει θέμα αυτοπεποίθησης», όπως σχολίασε χαρακτηριστικά.

To Top