Ο Άρης έδειξε πόσο θέλει τον Σιαλμά, έκανε την υπέρβαση, ποιο είναι το “αγκάθι”

Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ των τελευταίων χρόνων για τον Άρη (και όχι μόνο) η υπόθεση της απόκτησης του Δημήτρη Σιαλμά.

Συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, δηλώσεις του στιλ “γουστάρω τον Άρη”, αλλά και ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για να μπουν οι υπογραφές στη συμφωνία.

Ο Σιαλμάς, όπως είναι γνωστό, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη από τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ήρθε για να περάσει από εξετάσεις και να ξεκινήσει προπονήσεις. Ο Άρης έκανε οικονομική υπέρβαση, έδειξε πόσο θέλει τη συνεργασία με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, ξεπέρασε αρκετά από τα όρια που είχε βάλει από την πρώτη στιγμή.

Το σημείο αιχμής, το “αγκάθι” που αν δεν ξεπεραστεί θα αποτελέσει και τη βασική αιτία για το οριστικό ναυάγιο, έχει να κάνει με τον τρίτο χρόνο της συμφωνίας. Η παρούσα διοίκηση δεν μπορεί να από τώρα να δεσμευτεί για τον τρίτο χρόνο, με την προοπτική ο Άρης θα είναι στη Σούπερ λίγκα.

Η πλευρά του παίκτη πρότεινε να μπει ρήτρα 20.000 για την περίπτωση που δεν θελήσει να τον κρατήσει ο Άρης, για τρίτη σεζόν, αλλά του αντιπροτάθηκε μικρότερο ποσό και εκεί κάπου δημιούργησαν οι μεγάλες αποστάσεις.

Επίσης, ο Άρης θεώρησε υπερβολικό να μπει μπόνους 1.000 ευρώ σε κάθε γκολ.

To Top