Ο Προβατίδης και η θέση που… ζητούσε ενίσχυση

Είναι γεγονός ότι το φετινό ρόστερ του Άρη δεν διαθέτει έναν αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή που να διαθέτει την εμπειρία του να αγωνίζεται στα αριστερά της επίθεσης και να παίρνει στις πλάτες του τις επιθέσεις πάνω στη γραμμή.

Μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης προσπαθολυσε με… αλχημείες να καλύψει αυτή τη θέση, είτε χρησιμοποιώντας τον Δημήτρη Σουνά που έχει αποδείξει ότι αποδίδει καλύτερα στη μεσαία γραμμή είτε τους Λιόνη και Χιντασέλι που δεν είναι η φυσική τους θέση.

Η προσθήκη του Ηλία Προβατίδη αναμένεται να… ανακουφίσει τον 57χρονο τεχνικό, καθώς διαθέτει πλέον μία αξιόλογη και με εμπειρία γι αυτή τη θέση επιλογή.

Παρότι προέρχεται από μία μέτρια χρονιά στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ με την φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο 31χρονος ακραίος φιλοδοξεί σε ένα νέο ξεκίνημα και ο Άρης του δίνει αυτή την ευκαιρία.

Θέλει να αφήσει στην άκρη τις μόλις 9 συμμετοχές πέρσι και να αγγίξει τα επίπεδα της σεζόν 2012/13, όταν και αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια πρωταθλήματος, εκ των οποίων σχεδόν σε όλα βασικός.

To Top