ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Ο Άρης έκανε διάνα με τον Τσιλιγγίρη, με σωστή δουλειά έχει το μέλλον μπροστά του”

Ο προπονητής, Λευτέρης Κορνάρος, που είχε τον Απόστολο Τσιλιγγίρη στον Ηρόδοτο, μίλησε για τον 19χρονο τερματοφύλακα, για τα δυνατά του σημεία, όπως και για τον λόγο που ήρθε στον Άρη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για το γεγονός ότι ανέδειξε τον Τσιλιγγίρη και είχε πει πως ο Άρης πέτυχε διάνα:

«Νομίζω πως όντως ο Άρης έχει πετύχει διάνα, δεν θα αλλάξω τα λεγόμενά μου από πέρυσι το καλοκαίρι. Δεν το ανέδειξα βέβαια εγώ, ήταν άλλοι προπονητές που έκαναν περισσότερα πράγματα γι’ αυτόν.

Όπως είπα το καλοκαίρι ήρθε για την Κ19 του Ηρόδοτου, τον είχε δει ο τότε προπονητής ο Παπαματθαιάκης. Στα Πηγάδια που έγινε η προετοιμασία επικοινώνησε μαζί μου και είπε ότι πρέπει να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας και εφόσον η ομάδα διατηρούταν στις επαγγελματικές κατηγορίες, να μπορούσαμε να επενδύσουμε πάνω του. Κάπως έτσι ξεκίνησε την πορεία του και καθιερώθηκε στην ανδρική ομάδα του Ηρόδοτου».

Για το λόγο που ήθελε να έρθει στον Άρη:

«Ένας λόγος ήταν ο Ράντος, ο προπονητής τερματοφυλάκων του Άρη. Ήταν πολύ σημαντικό γι’ αυτόν, μου το είχε πει. Είχε κι άλλες επιλογές αλλά ήθελε να πάει στον Άρη».

Αν του μίλησε μετά το ματς με τον Αστέρα:

«Χάρηκα πάρα πολύ αλλά δεν είδα το ματς. Μετά που μπήκα στο Facebook είδα ότι η σελίδα του γέμισε με άρθρα και σχόλια. Φυσικά χάρηκα πάρα πολύ και έσπευσα να επικοινωνήσω. Χθες δεν μίλησα πολύ μαζί του, τον άφησα να το χαρεί με τους φίλους του και την οικογένειά του. Εμείς θα βρούμε χρόνο να μιλήσουμε».

Πώς δύσκολο είναι να μπαίνει ένας 19χρονος αλλαγή σε μία δύσκολη στιγμή και να παίζει στο ΟΑΚΑ βασικός:

«Είναι δύσκολο σίγουρα. Είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων. Όσο μεγαλύτερο το σωματείο, άλλο τόσο πιο δύσκολο. Είδα κάποια βίντεο, φαινόταν στο πρόσωπο του Τόλη το άγχος του άπειρου αλλά στο χορτάρι μέσα είδα πως ήταν έτοιμος. Σας το είπα και το καλοκαίρι, έρχεται από μία καλή οικογένεια που έχει μοχθήσει, με σωστή δουλειά έχει πολύ μέλλον μπροστά του».

Για τα δυνατά του σημεία:

«Σωματικά, έχει πολύ μεγάλα άκρα, που είναι σημαντικό για έναν τερματοφύλακα. Είναι ένα παιδί που έχει αντίληψη παιχνιδιού και μπορεί να βοηθήσει στο build-up από πίσω. Σε ένα παιχνίδι δεν είχε έρθει σε επαφή με τα χέρια! Έπαιζε με τα πόδια και για μένα ήταν ο κορυφαίος του παιχνιδιού, οι επιθέσεις από αυτόν ξεκινούσαν και μάλιστα υπό πίεση αντιπάλου.

Φέτος βλέπουμε μεγάλα σκορ, σε αντίθεση με άλλα χρόνια. Οι ομάδες που επενδύουν στο χτίσιμο από πίσω, πρέπει να επενδύουν στον τερματοφύλακα».

Για την επιστροφή του Άρη:

«Νομίζω ότι και να πω είναι λίγο. Ο Άρης είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα. Βλέποντας το βίντεο με το πώς αντιμετώπισε ο κόσμος τον 19χρονο, τον «παλμό» της κερκίδας, ειλικρινά είναι ένα δείγμα μεγάλης ομάδας. Τα δείγματα είναι πολύ καλά, όπως και οι μεταγραφές. Δεν σας κρύβω ότι στενοχωρήθηκα πολύ με τον αποκλεισμό του Άρη, υπάρχει όμως μέλλον».

To Top