ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης έχει ανάγκη από μία νίκη σε ένα ντέρμπι και την Κυριακή έχει την ευκαιρία!

Την Κυριακή ο Άρης έχει μία σημαντική ευκαιρία. Αρχικά να ξεφύγει βαθμολογικά από τον Παναθηναϊκό και τις άλλες ομάδες κι έπειτα να πετύχει μία… μεγάλη νίκη, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Στα τρία προηγούμενα ντέρμπι του Άρη στο πρωτάθλημα, τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά καθώς οι “κιτρινόμαυροι” γνώρισαν την ήττα και στα τρία. Τα δύο μάλιστα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Την Κυριακή η σειρά των ντέρμπι για τον α΄γύρο κλείνει με την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 12η αγωνιστική.

Επίσης μία από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα, αλλά και μία από τις καλύτερες φέτος. Ο Άρης έχει ανάγκη μία μεγάλη νίκη, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και με τον κόσμο στο πλευρό του μπορεί να τα καταφέρει.

Μία νίκη που θα δώσει μεγάλη ώθηση τόσο στην ομάδα αλλά και τους φιλάθλους της. Άλλωστε οι μεγάλες ομάδες “τρέφονται” από τις νίκες, πόσω μάλλον από τις… μεγάλες νίκες.

Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα του… προπονητή, άρα είναι δύσκολο να καμφθούν οι αντιστάσεις της κάτι που ανεβάζει σημαντικά τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα για τον Άρη.

 

To Top