Χωρίς κατηγορία

Τσάμπιονς Λιγκ: «Περίπατο» η Μπάγερν, ματσάρα στη Γαλλία

Η Μπάγερν Μονάχου ξέσπασε στην Μπενφίκα καθώς επικράτησε με 5-1 των Πορτογάλων εντός έδρας και έδειξε να αφήνει πίσω της τα αρνητικά αποτελέσματα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Μετά την ισοπαλία με 3-3 κόντρα στην Φορτούνα Ντίσελντορφ η Μπάγερν Μονάχου έψαχνε τρόπο να ξεσπάσει και δεν θα μπορούσε να το βρει καλύτερα από το ματς με την Μπενφίκα, όπου οι Γερμανοί έκαναν ότι ήθελαν και πήραν τη νίκη με 5-1 κόντρα στους Πορτογάλους. Ρόμπεν (13΄και 30΄), Λεβαντόφσκι (36΄και 51΄) και Ριμπερί (76΄) σκόραραν για την Μπάγερν που είχε μειώσει σε 3-1 με τον Φερνάντες στο 46ο λεπτό του αγώνα.

Από εκεί και πέρα, με δράστες τους Μπέιλ (47΄) και Λούκας Βάθκεθ (59) η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε με 2-0 από την έδρα της Ρόμα και έδειξε ότι μπορεί να σταματήσει πλέον τις άσχημες εμφανίσεις.

Στο μεταξύ με ένα γκολ του Φελαϊνί στις καθυστερήσεις του ματς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκαμψε την αντίσταση της Γιουνγκ Μπόις εντός έδρας.

Για τον όγδοο όμιλο επίσης δύσκολη νίκη πήρε εντός έδρας η Γιουβέντους που με σκόρερ τον Μάριο Μάντζουκιτς στο 59ο λεπτό «σκότωσε» με 1-0 την Βαλένθια.

Στη Λυών, η τοπική ομάδα ήρθε ισόπαλη με σκορ 2-2 με τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ σπουδαίο διπλό πήρε με 2-3 μέσα στην έδρα της Χοφενχάιμ η Σαχτάρ Ντόνετσκ. Νωρίτερα, η Βικτόρια Πλζεν είχε κερδίσει με 2-1 μέσα στη Μόσχα την ΤΣΣΚΑ.

 

To Top