ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης έχει το δίκιο με το μέρος του, είναι ενωμένος και περιμένει τη δικαίωση

Η απόπειρα του νέου “πραξικοπήματος” με την αδειοδότηση εκ των πραγμάτων βάζει τον Άρη σε θέσεις μάχης και φυσικά στα… χαρακώματα. Όλος ο Άρης έδειξε αντανακλαστικά. Από την πρώτη στιγμή. ΠΑΕ, ΑΣ, παράγοντες, κόσμος. Απάντησε επικοινωνιακά, αλλά το κυριότερο, έφτασε δυναμικά μέχρι την UEFA και περιμένει τώρα το.. αυτονόητο.

Ο Άρης έχει το δίκιο με το μέρος του, είναι ενωμένος και περιμένει απλά τη δικαίωση. Όταν δηλαδή φτάσει η υπόθεση στο… σαθρό (για να τα λέμε όλα έξω από τα δόντια) δευτεροβάθμιο όργανο μιας από τις πλέον διαπλεκόμενες ομοσπονδίες, όπως είναι η ΕΠΟ, να μην πειραχθεί ούτε τρίχσ!

Όπως είναι ήδη γνωστό, η ΠΑΕ Άρης προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ κατά του Βασίλη Σαράκη και των… συνεργών του. Καταγγέλλει τον νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ και πρόεδρος της επιτροπής αδειοδοτήσεων στην UEFA για δόλια συμπεριφορά και μη διαφανή συμπεριφορά, ενώ η επιστολή της έχει τον χαρακτήρα τους «κατεπείγοντος», ζητώντας την παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας!

Να θυμίσουμε ότι όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ:

Α. Υπάρχει ασυμβίβαστο για τον Σαράκη, να είναι δηλαδή στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ και παράλληλα να κρίνει τους φακέλους αδειοδότησης!

Β. Επίσης, ξεμπροστιάζει τον πρόεδρο της επιτροπής, γιατί έγινε “διαρροή του φακέλου σε ΜΜΕ αρεσκείας της ΕΠΟ, παραβιάζοντας τη συμφωνία εμπιστευτικότητας”, όπως αναφέρει.

Γ. Παράλληλα η ΠΑΕ Άρης καταγγέλλει την επιχείρηση δολιοφθοράς σε βάρος της, μια και αγνόησε δέκα σημεία – θέσεις της ΠΑΕ για τη υπόθεση Παλαθουέλος. Άλλωστε, η επιχειρηματολογία της ΠΑΕ ήταν και ο λόγος που δόθηκε άδεια  4-1, τη στιγμή μάλιστα πού από τις τέσσερις αυτές οι τρεις ψήφοι ήταν των νομικών!

Η ΠΑΕ Άρης έκανε λοιπόν το καθήκον  της και περιμένει το… αυτονόητο που είναι η απαλλαγή της από την… σήψη και τα σκουπίδια.

To Top