Το κάλεσμα της… αλήθειας! Ραντεβού “αγώνα” στις 18:00 με τους πολιτικούς στο Κλεάνθης Βικελίδης

Το κάλεσμα της… αλήθειας! Ραντεβού “αγώνα” στις 18:00 με τους πολιτικούς στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Μια σημαντική πρωτοβουλία πήρε ο Ερασιτέχνης Άρης προσκαλώντας τους πολιτικούς της Βόρειας Ελλάδας για ενημέρωση και ανάληψη των ευθυνών τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-ενημέρωση:

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι απέστειλε πρόσκληση προς τους πολιτικούς της Βόρειας Ελλάδας και τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, για ανοιχτή συγκέντρωση, το Σάββατο 21/05 στις 18:00, στο Sports Cafe του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σκοπός αυτής της συγκέντρωσης είναι να ενημερωθούν όλοι οι φορείς για το νέο σκάνδαλο που σχεδιάζεται εις βάρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου μας, με την προσπάθεια κλοπής του ευρωπαϊκού εισιτηρίου της, και να συνδράμουν ώστε να αποκατασταθεί η τάξη και να επικρατήσει η νομιμότητα.

Περιμένουμε την παρουσία όλων όσων έχουν κληθεί στη συγκέντρωση”.

Πέρα όμως από τις ατομικές προσκλήσεις στους πολιτικούς και τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης για την αυριανή συγκέντρωση στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο ΑΣ Άρης έστειλε σήμερα επιστολές σε όλα τα κεντρικά γραφεία των κομμάτων της Βουλής, ζητώντας να τοποθετηθούν επίσημα για το νέο σκάνδαλο που δρομολογείται εις βάρος της ποδοσφαιρικής ομάδας.

To Top