Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπισέτ

Ο Α.Σ. Αρης και το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών ανακοινώνουν την απόκτηση του Julian Bissette για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Αναλυτικά:

O Julian Bissette γεννήθηκε στη Saint Lucia της Καραϊβικής στις 06/02/1991 και με ύψος 2.00μ., αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού.

Ο 32χρονος άσος έχει πλούσια εμπειρία από τα ελληνικά πρωταθλήματα. Τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε στη ΜΕΝΤ και την επόμενη χρονιά φόρεσε τη φανέλα του ΑΟΠ Κηφισιάς.

Το 2016-17 έπαιξε στη Narbonne Volley και το 2017-18 στην Tricolorul LMV Ploiesti. Από το 2018 έως το 2020 ήταν μέλος της Arcada Galați και το 2020 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Φίλιππου Βέροιας. Το 2021 ξαναφόρεσε τη φανέλα της Arcada Galați και πέρυσι αγωνίστηκε στην Al Wehdat SC της Ιορδανίας, έχοντας και ένα πέρασμα από τον Ήφαιστο Φλώρινας.

«Ενθουσιασμένος που έρχομαι στον ΑΡΗ»

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με τον ΑΡΗ, ο Julian Bissette δήλωσε:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στον ΑΡΗ την ερχόμενη σεζόν. Είναι μία ιστορική ομάδα, η οποία έχει αφήσει το αποτύπωμά της στο ελληνικό βόλεϊ. Στόχος μας είναι μία επιτυχημένη σεζόν, που θα οδηγήσει την ομάδα ξανά στην Α1. Εύχομαι να έχουμε υγεία και θα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο. Περιμένουμε τη συμπαράσταση φιλάθλων μας σε κάθε παιχνίδι, είναι γνωστό τι μπορεί να προσφέρει ο κόσμος του ΑΡΗ στην ομάδα. Για μένα, είναι ευχάριστο που γνωρίζω καλά την Ελλάδα, έχω κάνει την οικογένειά μου εδώ και δε θα χρειαστώ χρόνο προσαρμογής».

To Top