Ο Άρης βγαίνει στην αγορά για 9-10 συμβόλαια

Από την στιγμή που ο Άρης την επόμενη χρονιά δεν θα αγωνιστεί σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έχει να ετοιμάσει την ομάδα του για 30 παιχνίδια την χρονιά, χωρίς τα πλέι οφ.

Με το μπάτζετ να κυμαίνεται μεταξύ 300-350 χιλιάδων ευρώ, οι κίτρινοι έχουν να φτιάξουν ουσιαστικά μια ομάδα από την αρχή. Αν αναλογιστεί κανείς ότι έχουν ήδη λύσει την συνεργασία τους οι Κερούς, Μάλντροου και δεν θα ανανεώσουν οι τέσσερις βασικοί Έλληνες που τελείωσαν τη χρονιά, δηλαδή οι Ταπούτος, Βεργίνης, Τσαϊρέλης, Μπόγρης (ίσως ο μόνος που έχει κάποιες πιθανότητες να μείνει), ο Άρης μένει με μοναδικά συμβόλαια τους “μικρούς” και τον Νταν Μαυραειδή, ο οποίος και αυτός αν δεν δεχθεί μείωση αποδοχών, θα φύγει.

Τουτέστιν ο Άρης έχει με συμβόλαιο τους Μποχωρίδη (κι αυτό κατατεθειμένο μεμονωμένα από την ΚΑΕ, χωρίς την υπογραφή του ίδιου ακόμα), Βασιλειάδη, Μούρτο (επέστρεψε από τον δανεισμό του) και τον Βεζένκοφ που παίζει με δελτίο επειδή είναι κάτω των 18 ετών.

Ο Άρης επί της ουσίας αναζητάει στην αγορά 9-10 συμβόλαια, Ελλήνων και ξένων παικτών, για να μπορέσει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο επόμενο πρωτάθλημα. Το μπάτζετ που έχει να διαχειριστεί ο Αλεξανδρής είναι ίσως το μικρότερο στην ιστορία του Άρη, αναμένεται όμως να είναι μέσα στα πρώτα 5-6 του πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει…

 

To Top