ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης βγαίνει στην… επίθεση και απαντά με νίκες σαν αυτή που εκλάπη στο Περιστέρι

Ο Άρης τα έδωσε όλα στο Περιστέρι σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το μπάσκετ, αλλά οι άνθρωποι με τα γκρι του στέρησαν τη νίκη. Του την έκλεψαν μέσα από τα χέρια, διότι προσπαθούν με το ζόρι προπονητές τους βετεράνους μπασκετμπολίστες.

Όλη η Ελλάδα είδε τη σφαγή που υπέστησαν οι κιτρινόμαυροι με αποτέλεσμα η ΚΑΕ Άρης να προβεί σε ανακοίνωση που μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Δεν ξέρουμε αν το καλό ξεκίνημα του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα ενοχλεί. Ή αν κάποιοι σκέφτηκαν πως σε περίπτωση νίκης στο Περιστέρι, η ομάδα μας θα σκαρφάλωνε σε… ανησυχητικά, για πολλούς, επίπεδα. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι δε θα καθίσουμε να βλέπουμε να κλέβουν κάποιοι τον ιδρώτα των παικτών μας. Τη νίκη που μας στέρησαν, δεν μπορούμε να την πάρουμε πίσω, όμως η ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες αφενός για να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι, αφετέρου για να μην επαναληφθεί παρόμοια αλλοίωση αποτελέσματος στο μέλλον. Και θα κάνει νίκες σαν αυτή που εκλάπη σήμερα (σ.σ. χθες)” στέλνοντας μήνυμα για νίκες από δω και πέρα:

“Ο κόσμος του ΑΡΗ αλλά και του ελληνικού μπάσκετ είδε τι συνέβη. Η καλύτερη «απάντηση» θα είναι ένα γεμάτο «Nick Galis Hall» στον προσεχή αγώνα με την Καρδίτσα (26/11, 19:15). Για να σταλεί το μήνυμα ότι οι φίλαθλοι συσπειρώνονται ακόμα περισσότερο γύρω από την ομάδα όταν αυτή αδικείται, και πως αναγνωρίζουν την προσπάθειά της για να κερδίζει, ανεξαρτήτως συνθηκών”.

To Top