ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Θετικός στο ντεμπούτο του ο Μήτρου-Λονγκ, χρειάζεται χρόνο ο Πακ

Ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ και ο Ρισόντ Πακ έκαναν το ντεμπούτο τους στο χθεσινό παιχνίδι με το Περιστέρι, με τον πρώτο να αφήνει καλές εντυπώσεις και τον δεύτερο να δείχνει ότι θα χρειαστεί πίστωση χρόνου, για να προσφέρει αυτά για τα οποία αποκτήθηκε και περιμένει ο Γιάννης Καστρίτης.

Ο ομογενής γκαρντ έμεινε στο παρκέ για περίπου 28 λεπτά και μέτρησε 12 πόντους, με 3/6 δίποντα και 2/5 τρίποντα, ενώ είχε ακόμη 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη. Οι δυο χρονιές στην ελληνική λίγκα τον βοήθησαν να μπει γρήγορα στο κλίμα της ομάδας, αλλά και στο πνεύμα του αγώνα. Ο Μήτρου-Λονγκ, είναι βέβαιο πως θα παρουσιάζεται βελτιωμένος, όσο θα περνά ο χρόνος και ο Άρης τον έχει ανάγκη, όπως όλους τους παίκτες, ειδικά στο διάστημα της απουσίας του Τζος Χάγκινς.    

Ο Πακ χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα (δυο λεπτά, χωρίς να επιχειρήσει σουτ), καθώς είναι φανερό ότι δεν έχει προσαρμοστεί και θα χρειαστεί χρόνο, προκειμένου να αφομοιώσει τη φιλοσοφία του προπονητή, αλλά και να μάθει το στυλ παιχνιδιού στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η επόμενη τετράδα αγώνων, όμως, τα τρία εκ των οποίων είναι στο “Nick Galis Hall”, θα του δώσουν τη δυνατότητα να εγκλιματιστεί καλύτερα.

To Top