ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στόχος το 4Χ4 μέχρι το τέλος του 2022

Ο Άρης έφτασε χθες πολύ κοντά σε μια ακόμη πολύ μεγάλη νίκη, όμως εξωγενείς παράγοντες δεν του επέτρεψαν να φύγει με ένα σπουδαίο διπλό από το Περιστέρι. Ήταν, ωστόσο, μια ακόμη απόδειξη ότι το σύνολο, που έχει δημιουργήσει ο Γιάννης Καστρίτης είναι μια ομάδα μαχητών, η οποία δεν τα παρατά ποτέ, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες και πλέον μπορεί τις επόμενες βδομάδες να “χτίσει” ένα σερί, που θα την φέρει πιο ψηλά στη βαθμολογία. 

Οι “κίτρινοι” έχουν μπροστά τους μια τετράδα αγώνων, όπου μπορούν να πετύχουν το απόλυτο και να κλείσουν ιδανικά το 2022. Το προσεχές Σάββατο (26/11, 19:15) θα υποδεχθούν την Καρδίτσα, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες. Ακολουθεί στις 4 Δεκεμβρίου δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, στο “Nick Galis Hall”, κόντρα στο Λαύριο. Την 9η αγωνιστική (11 Δεκεμβρίου), ο Άρης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ιωνικό και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να φιλοξενήσει τον Κολοσσό (πιθανότατα στις 28 Δεκεμβρίου, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη το πρόγραμμα), στην τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση για το 2022. 

Γίνεται αντιληπτό ότι ο στόχος του 4Χ4 είναι εφικτός και είναι στο χέρι των “κίτρινων” να ολοκληρώσουν, χωρίς απώλειες αυτή τη σειρά των αναμετρήσεων, πριν ταξιδέψουν στην Πάτρα, την πρώτη αγωνιστική του νέου έτους και τελευταία του πρώτου γύρου για να παίξουν κόντρα στον Προμηθέα.

To Top