ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης βλέπει από τώρα… Μακάμπι, αλλά ο Μπούργος προσγειώνει παίκτες και διαχειρίζεται τη ρεβάνς

Ο Άρης έκανε ένα από τα πιο παραγωγικά του βράδια των τελευταίων ετών, όχι μόνο στην Ευρώπη και ήδη βλέπει τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League και την εκτός συγκλονιστικού απροόπτου Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς.

Η ομάδα από το Ισραήλ πέρασε με 0-3 από την Ζίρα και βρίσκεται απλά στη φάση της αναμονής της ρεβάνς. Σε ότι αφορά βέβαια τον Άρη, ο Χερμάν Μπούργος ορθά κοφτά χθες έστειλε το μήνυμα της προσγείωσης στους ποδοσφαιριστές, ξεκινώντας την διαχείριση της ρεβάνς. Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, ότι απομένει ένα ακόμη παιχνίδι, ναι μεν ο Άρης με το 5-1 και το παιχνίδι πάλι στο Κλεάνθης Βικελίδης είναι το ακλόνητο φαβορί, αλλά δεν χαλαρώνει με τίποτα.

Είπε και ξαναείπε ότι «δεν έχει τελειώσει η… αποστολή, έχουμε παίξει μόνο το πρώτο ημίχρονο», ενώ ξεκαθάρισε ότι: «Πρώτα πρέπει να ξεκουραστούμε και μετά να καταστρώσουμε τα σχέδια για τον δεύτερο αγώνα».

Ο Αργεντίνος καλείται να δουλέψει μέσα σε λιγότερο από μια βδομάδα για την ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης τόσο στο κομμάτι της ψυχολογίας, όσο και στη βελτίωση των αδυναμιών της ομάδας, από τη στιγμή που είναι ξεκάθαρο ότι ο βαθμός ετοιμότητας της δεν είναι στα επίπεδα που έχουν θέσει ως στόχο οι κιτρινόμαυροι.

 

To Top